Mama-musthave: 4 nieuwe printjes van Fresk

30.01.2018

Het Nederlandse FRESK voegde recent vier nieuwe, frisse motieven toe aan haar collectie ecologische basics. Voortaan vind je de volledige collectie ook met een motief van zwanen, retro girafjes, regenbogen en - hoe kan het anders- Nederlandse tulpen! FRESK is bekend van haar groene basics die in het eerste levensjaar van jonge moeders en baby's onmisbaar zijn. Ze bieden een totaalpakket van super zachte collectie rompertjes, pyjama's met en zonder voetjes, royale tetradoeken om je kleintje mee af te drogen of in te bakeren, winter- en zomerslaapzakjes, zachte dekentjes tot dekbedovertrekken, badcapes en slabbetjes. Alles wat je dus nodig hebt die eerste maandjes met een baby zit erin.

Veel van de producten hebben ook een duo print zoals de regenboogjes die gecombineerd worden met een eigenwijs druppelmotief of de tulpen in combinatie met effen roze. Zo blijft het altijd leuk en kan je af en toe afwisselen. Alles is gemaakt van 100% biologisch katoen met het GOTS-keurmerk. Dit keurmerk is een internationale standaard voor biologische kleding en textiel, dat staat voor maatschappelijk verantwoorde productie en de naleving van sociale criteria bij de katoenteelt en de verwerking tot stof.

Fresk zwanen tulpen biologisch katoenfresk regenbogen nieuwe collectie ecologische basicsfresk nieuwe collectie

Je maak dus met deze collectie niet alleen een stijlvolle keuze maar ook eentje dat goed is voor de planeet en de toekomst van onze kindjes. De Fresk collectie wordt met veel zorg en aandacht ontworpen in Nederland en duurzaam geproduceerd in Europa. Fresk is Scandinavisch voor fris. Fresk staat voor een fris briesje, een nieuw begin. Ze combineren moeiteloos een Hollands design met een vleugje Scandinavië.

Ben je dus op zoek naar ecologische basics die fris, lief en een tikkeltje retro in zich dragen dan ben je bij Fresk aan het juiste adres. Combineer de pyjama’s, reisslaapzakken of multifunctionele inbakerdoeken moeiteloos met elkaar. Je kan alles in dezelfde print nemen en zo past alles mooi bij elkaar.

Wij zijn vooral fan van de roze tulpen en sierlijke zwaantjes, zo zacht en lief. Al zijn de retro giraffen ook wel prachtig en wie zegt er nee tegen zo veel regenbogen ... Wat je ook kiest, je kleintje zal er zonder twijfel prachtig in staan.

Bekijk alle nieuwe Fresk-items met motieven en kleuren die perfect bij elkaar passen hier >