Mini-superhelden en magische regenbogen

02.11.2018

Welkom en ontdek de nieuwe Bloomingville MINI AW18 collectie ! De charmante Bloomingville MINI-personages zijn dolblij met hun nieuwe avontuurlijke superheldenmaskers, prinsessenkronen en magische regenbogen. Dus, wacht even en ontdek deze schattige nieuwe MINI-collectie. Spelen, dineren, aankleden en slapen - een collectie die jou en jouw gezin zullen verrassen. Enjoy !

 

My room, my rules

Alleen toegang voor kids ! Met de Bloomingville Mini-collectie scoor je vast en zeker bij je kinderen om samen hun kamer in te richten. De stijl is perfect afgestemd op het Scandinavische minimalisme dat kenmerkend is voor Bloomingville maar dan op kinderniveau.

  

Somewhere over the rainbow

Samen aan tafel eten is belangrijk - een momentje om als familie samen te zijn en heerlijk te keuvelen over de dag die voorbij is of die gaat komen. Geef je lunches en diners een beetje extra aandacht met de nieuwe, magische MINI-serviesreeks met leuke nieuwe illustraties in de vorm van avontuurlijke superheldenmaskers, prinseskronen en kleurrijke regenbogen - leuk voor de kleintjes en mooi om naar te kijken als volwassene. Eet smakelijk!

   

Twinkle, twinkle little star

Er is niets zo schattig als een slapend kind. Genesteld tussen een stel knuffelbeesten, teddyberen en donzige kussens lijken onze kinderen onbeschrijfelijk klein en onschuldig, ongeacht hoe groot ze al worden. Kussens, dekentjes en linnengoed - in welke vorm dan ook, de zachtheid van textiel biedt een comfortabele en veilige omgeving voor onze hartediefjes. Bloomingville heeft heel wat prachtig OEKO-TEX gecertificeerd textiel met prachtige looks voor de baby- en kinderkamer.

https://www.kleinezebra.com/160-mini-bloomingville

   

Ontdek de hele Bloomingville MINI collectie en ga aan de slag in die kinderkamer !

  

https://www.kleinezebra.com/160-mini-bloomingville