Maak je eigen Mini-Flip van Wishbone

08.12.2018

mini flip mix & match zelf samenstellen origineel caedeau voor kerst

Wishbone klinkt misschien bekend in de oren, maar heb je al kennisgemaakt met hun nieuwste product? De Mini-Flip Mix & Match. Walk, rock, ride! is de slogan van dit super plezant en kleurrijk speelgoed dat moeiteloos 3 ervaringen combineert en zo de ontwikkeling van je kindje spelenderwijs ondersteunt. Dankzij het innovatief flip mechanisme switch je probleemloos van schommel naar autootje naar loopwagentje. Bovendien ziet het er geweldig leuk uit en is het een echte eye-catcher in de speelgoedcollectie van je kleintje.

De Mini-Flip  is geschikt voor kleine kapoenen van 9 maand tot 3 jaar. In ons gamma zitten verschillende leuke kleurencombinatie van dit tijdloos en kleurrijk speelgoed. Maar er is meer!

De Mini-flip bestaat uit 3 onderdelen: de basisde top en 4 wieltjes. En je kan zelf kiezen in welke kleur deze komen. Er zijn 8 coole mix & match-kleuren en zo kan je je eigen Mini-Flip helemaal eigen maken en zelf samenstellen. Ga voor je zwart, wit, roos, blauw, rood, geel, groen of oranje. Je kan maar liefst 512 verschillende combinaties maken. Klaar om aan de slag te gaan? Zo heb je meteen een echt persoonlijk, tijdloos en super fun cadeautje voor je kindje, kleinkind, petekind of ... voor onder de kerstboom.

Naast dat het er super leuk en kleurrijk uitziet is de Mini-Flip een loopwagentje voor kindjes die volop leren lopen .... en meer. Want een loopwagentje is handig voor een paar weken of maanden maar eens ze kunnen lopen verliest het al snel zijn functie en wordt het niet meer gebruikt. Dit is niet het geval bij dit wagentje want je kan het gewoon verder gebruiken als loopfietsje of schommel. En dat allemaal zonder gereedschap, je draait de Mini-flip gewoon om: et voila! Kindjes kunnen dit zelf vanaf ongeveer de leeftijd van 2 jaar. Super leuk om de motoriek op een speelse manier bij te schaven.

mini flip zelf samenstellen

De Wishbone Mini-Flip Mix & Match is gemaakt uit hoogwaardige materialen van natuurlijke afkomst. Het hout voelt warm aan. Hij is lekker stevig, kan tegen een stootje en dit leuk speelgoed is afgewerkt met stoere inline skates wieltjes die houten vloeren niet beschadigen. Je kan dit wagentje ook in hoogte verstellen dus hij kan perfect meegroeien met je kleintje en lekker lang meegaan. Alle onderdelen zijn bovendien apart te verkrijgen dus moest er ooit toch iets stuk gaan is dit niet het einde maar makkelijk bij te bestellen en te herstellen. Heerlijk duurzaam!

mini flip wishbone

Een knap nieuw lid uit de Wishbone Design Studio-familie. Wishbone maakt stuk voor stuk producten voor kindjes die hen aanmoedigen om onafhankelijk en actief te spelen. Hun producten worden ontworpen in Nieuw-Zeeland. De Mini-Flip en Wishbone bike zijn slim bedacht en stevig gemaakt zodat kinderen veilig kunnen spelen, plezier kunnen maken, hun evenwicht ontwikkelen en zin krijgen om de wereld te ontdekken!

Wil je hem graag hebben? Verken het hele Mini-flip gamma hier.