Mini-Flip 3-in-1 Mix&Match set 4 wielen

Staat: Nieuw product

Wishbone Bike

Mini-Flip Mix & Match (20)

Walk. Rock. Ride.
Wishbone Mini-Flip is een multifunctionele duwkar, schommelpaard en loopfiets. Perfect voor de eerste stapjes van je kindje. Drie opwindende ervaringen voor het aanleren van evenwicht, motorische vaardigheden en onafhankelijkheid. Een Flip bestaat uit 3 delen en 8 schitterende kleuren die je zelf à la carte kunt combineren. Kies de kleur van het bovenste deel, het onderstel en de wielen.

DIT IS DE SET MET WIELTJES, vergeet niet om ook een BASIS-onderdeel en een TOP-onderdeel te shoppen in je favoriete kleur om een complete flip samen te stellen !

15,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5139

FietsenMini-flip
  • Geschikt vanaf 9 maanden tot ongeveer 3 jaar.
  • Met verstelbare zitting: hoogte zitje in schommelstand is 21 cm, hoogte zitje in loopfiets-stand is 23,5 cm.
  • Wieltjes van inline skates die geen sporen achterlaten.
  • Voldoet aan de internationale veiligheidsnormen.

Wishbone Design Studio maakt producten voor kinderen die hen aanmoedigen om onafhankelijk en actief te spelen. De producten worden ontworpen in Nieuw-Zeeland. Alle Wishbone producten zijn slim bedacht en stevig gemaakt zodat kinderen veilig kunnen spelen, plezier hebben, hun evenwicht ontwikkelen en zin hebben om de wereld te verkennen.

Gemaakt van aangeplante populier, aluminium en staal, met 71,5 mm PU-skatewielen + 608 stalen lagers.
Een Mini-Flip weegt 3,2 kg.
Eenvoudig zelf te monteren.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
10.5080.4
Wishbone Bike - Het verhaal van de Wishbone Design Studio begon in 2005 in New York. Rich en Jen hadden hun handen vol aan hun 2 kids toen de eerste Wishbone Bike werd geboren. Het echtpaar wou hun kinderen laten proeven van hun eigen jeugd in Nieuw-Zeeland, waar het gras nog lang was, de lucht nog vers en de mensen niet nieuwsgierig. Lekker lopen waar je wil, rijden tot de zon ondergaat en dan heerlijk inslapen na een te gekke dag... De Wishbone Bike is een leuk meegroei fietsje voor kids van 1 tot 5 jaar. De ultieme 3-in-1 loopfiets voor echte bengels! Pimp je karretje met de bijhorende kleurrijke zadels en coole stickers.
Collectie Mini-Flip Mix & Match
Inspiratie en stories