Smul van onze back 2 school lunch inspiratie!

29.08.2019

De vakantie zit er bijna op. Volgende week is het weer zover. De boekentas staat klaar, je (nieuwe) brooddoos misschien ook. Maar wat steken we erin dit jaar? Toch geen klassieke boterhammetjes met kaas en choco? En voor je begint te denken dat je voor meer echt geen tijd hebt 's morgens, hebben wij goed nieuws. Wij hebben tips en inspiratie voor een heerlijke schoollunch verzamelt. Want een mooie lunchbox is één maar wat erin zit doet de oogjes pas écht blinken!

Bye bye saaie sandwiches, met een beetje inspiratie van ons maak je straks moeiteloos een gezonde, lekkere lunch om van te smullen. En kijk jouw mini student zijn ogen uit als hij 's middags zijn brooddoos opent.

terug naar school lunchtips middagpauze brooddoos inspiratie

Alles begint natuurlijk bij een handige brooddoos liefst met vakjes. Heb je er eentje zonder vakjes? Geen nood dan kan je herbruikbare cakevormpjes gebruiken om opsplitsingen te maken. Zo hebben we er van Haba met een dino toets of lekker kleurrijke met oortjes van Lilliputiens. Ideaal voor nootjes, rozijntjes of bessen mooi bij elkaar te houden. Boterhammen kan je een speciale vorm geven met de vele uitsteekvormpjes, kies bijvoorbeeld voor het lievelingsdier van je kapoen.

back to school lunch creatief met de brooddoos lunch inspiratie

Sandwiches met ogen, kerstomaathartjes, speelse snackjes en lekkere hapjes... Op onze Pinterest pagina staat een smakelijk moodboard voor je klaar om met je ogen te stelen. Heerlijke combinaties en verrassende creaties, ... je moet er maar opkomen, wel nu heb je geen excuus meer om te scoren. Laat het smaken!

Smul van ons inspiratiebord ;-) vol heerlijke lunch ideetjes >

Gedaan met die saaie boterhammetjes, dat wordt elke dag opnieuw uitkijken naar 12 uur. En ook als je (nog) geen schoolgaande kinderen hebt zijn deze lunch tips leuk om je kleine peuter voor te schotelen en te verrassen. Of zelf lekker op te smullen ^_^

terug naar school lunchtips middagpauze brooddoos inspiratie

Heb je nog iets nodig om al dat lekkers in te verpakken en mee te geven? Kijk dan zeker nog even tussen onze rijke collectie lunch-essentiels: van brooddozen met of zonder vakjes, over koek- en fruitdozendrinkflessen en toffe accessoires om de boel extra leuk te maken. Een tof wolk servietjeeen fruitprikker of kleurrijke vorkjes,... alles op al die creaties en lekkere hapjes nog leuker te maken.

terug naar school lunchtips middagpauze brooddoos inspiratieterug naar school lunchtips middagpauze brooddoos inspiratie

En dan rest er ons enkel nog jullie een zalige start van het nieuwe schooljaar te wensen. De middagpauze wordt zonder twijfel top! Laat het smaken en deel gerust het resultaat van jullie lunchboxes, tag ons in jullie foto's, we kijken er al naar uit!