Zacht, mooi en organic: de Lässig knitwear collectie

23.12.2019

Verwacht je een nieuwe baby in 2020 of heb je net de eerste kerst van je baby achter de rug? Dan is de nieuwe knitwear collectie van Lässig echt de moeite waard. Deze prachtige kleedjes zijn het resultaat van wondermooi breiwerk voor knuffelzachte baby's en het nieuwste stokpaardje van het Duitse kindermerk Lässig.

lassig baby knitwear collectie de kleine zebra in de kraamkoffer musthave pasgeboren winter baby

Eerste kleertjes voor een baby kies je met grote precisie uit én terecht. De nieuwe LÄSSIG knitwear baby collectie mag niet ontbreken in je kraamkoffer. Het brengt ons knappe babykleertjes uit zacht eco-katoen en zijde (eri silk) dat op een diervriendelijke manier geoogst is. Eri silk is een huidvriendelijk materiaal, het is zijde dat - in tegenstelling tot klassieke zijde - op een diervriendelijke manier geoogst wordt. Het productieproces begint pas als de vlinder of mot zijn cocon heeft verlaten. Dit organisch materiaal - beschikbaar in 3 stijlvolle pastelkleuren en maatjes vanaf de geboorte tot en met maatje 80 - ademt en regelt de temperatuur van je kleintje op een natuurlijke manier, winter én zomer! Ook als je pas in de lente bent uitgerekend is het dus de moeite waard om even een kijkje te nemen. Daarnaast is al het breiwerk ook gewoon super zacht, makkelijk onderling te combineren of met andere favoriete stuks. Tenslotte is het zalig voor de huid van jouw baby.

lassig knitwear baby collectie 2019 2020 kraamkoffer musthave de kleine zebra

lassig jumpsuit knitwear winterbaby

In de trendy LÄSSIG’s Knitted Baby Collectie zitten verschillende stuks die niet mogen ontbreken in baby's eerste garderobe: mooi wikkelvestjes, zachte broekjes, musthave strikmutsjes, een eerste kaptrui,... stuk voor stuk wondermooi en streelzacht. De zachte kleuren geven deze babycollectie een tijdloze look, het materiaal is dan weer lekker milieuvriendelijk en sociaal verantwoord geproduceerd volgens de GOTS (Global Organic Textile Standard) regels. Lässig heeft ook een leuke collectie babysokjes voor warme, hippe voetjes die leuk bij de knitwear collectie passen.

knitwear lassiglassig knitwear collectie baby de kleine zebra knitwear

Kortom: fris, vrolijk en een goede tip voor aanstaande mama's en kleine schattige baby's met stijl! Ontdek de knitwear collectie hier >

Te ontdekken