Nieuw van PLAY & GO: Organic playmats

29.10.2021

play & go speeltapijt organic de kleine zebraHeet van de naald! De PLAY & GO baby speeltapijten zijn er nu ook in een ORGANIC lijn. De zachte speelmat is licht gewatteerd met duurzame rPet vulling, voor elke kilo garen zijn er 63 oude plastic flessen gerecycleerd. Flessen die dus niet op het stort of in de zee belanden maar zullen schitteren in je babykamer.

En zoals je misschien wel weet: de PLAY & GO Soft collectie is niet alleen leuk om op te spelen maar het is ook een speelgoedtas en opbergzak. Met de zachte trekkoordjes kan je de speelmat op 1-2-3 omtoveren tot een handige tas, met de schouderriem draag je hem met je mee of hang je hem aan je kinderwagen.play & go speeltapijt organic de kleine zebraplay & go speeltapijt organic de kleine zebraEen prima item om thuis - maar ook onderweg - op te spelen. Je kleine hartendief kan zo proper zitten en spelen om zijn of haar vertrouwde speelmat ookal zijn jullie niet thuis. Prima voor een familiefeest of playdate op verplaatsing. Is je baby groter en wandelt hij al rond, dan kan je deze opberger vullen met kleertjes en speelgoed als je kindje(s) bij oma gaan logeren of bij een vriendje. Multifunctioneel, duurzaam én mooi.


play & go speeltapijt organic de kleine zebra
play & go speeltapijt organic de kleine zebraplay & go speeltapijt organic de kleine zebraKortom deze nieuwe PLAY & GO collectie brengt ons de mooiste items, stuk voor stuk prachtig als kraamcadeau gemaakt uit veilig en zacht biokatoen en verkrijgbaar in 4 natuurlijke trendkleuren: Dusty Blue, Meadow GreenMustard Chai Tea en Tawny Brown. Wat is jouw lievelingskleur?Play&Go ORGANIC lijn >