Organic baby speelmat & opbergtas - Dusty Blue

Blauwe 3-in-1 speeltapijt uit organische materialen

Staat: Nieuw product

Play&Go

PGO060

Duurzame musthave voor in de babykamer, voor elk speelmoment en ook nog eens een stijlvolle keuze. Deze knappe blauwe babymat is gevuld met rPet, dat wil zeggen dat 1 kg van deze vezels ervoor zorgt dat 63 oude plastic flessen niet in de zee of op stortplaatsen terecht komen.

Bewaar baby speelgoed & spulletjes voor een logeerpartij makkelijk met je mee, je kan de riem makkelijk verwijderen wanneer je het niet nodig hebt.

69,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 4897095301329

CollectieOrganic
TypeSpeelmat/Boxkleed
KleurBlauw

Organic Baby Speelmat / Opbergtas / Luiertas Dusty Blue van PLAY & GO is een moderne baby musthaves. Voor thuis én onderweg! Het gewatteerde ontwerp is knisperend, perfect voor kleine baby's en de noodzakelijke buiktijdsessies. Met de riem kan je hem over je schouder of aan je kinderwagen hangen. Een geweldig kraamcadeau voor hippe ouders!

Verkrijgbaar in 4 moderne kleuren geïnspireerd door de natuur: Tawny Brown, Mustard Chai, Dusty Blue en Meadow Green. Er is er vast eentje die perfect in jouw interieur past.

Materiaal: gemaakt van GOTS biologisch katoen, voor optimaal comfort en veiligheid - vulling: GRS grade RPET vulling, mooi afgewerkt met ruitvormig stiksel aan de buitenkant.

Afmetingen: open Ø 120 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Play & Go - Een actiefiguur waarop je trapt wanneer je net uit de douche komt en een huilende zoon- of dochterlief omdat de favoriete pop zoek is... herkenbaar? De oplossing is even geniaal als eenvoudig: de Play&Go opbergzak! Een veelzijdige zak die je kan gebruiken op twee manieren: als speelgoedzak en speelmat. Met Play&Go schep je in een wip orde in de chaos! Ideaal als er onverwacht bezoek is, maar ook voor op het strand, op vakantie, in de tuin of een bezoekje bij oma en opa. Play&Go 2-in-1 opbergzak en speelmat De 2-in-1 opbergzak en speelmat is het eerste succesvolle product van het Belgische merk Play&Go. De zak is zowel praktisch als inspirerend voor creatief spel thuis en onderweg. Play&Go maakt speelgoed opbergen en vervoeren zo gemakkelijk, dat het kids motiveert om op te ruimen. Alle Play&Go zakken zijn gemaakt van stevig en duurzaam katoen en komen in verschillende prints en kleurtjes. Kies hieronder jouw Play&Go opbergzak en... let's go playing!