Pretty, fair & eco, all the way!

08.07.2018

Froy & Dind hoeven we vast niet meer voor te stellen. Dit mooi merk uit eigen land maakt al jaren ecologische collecties vol leuke en kleurrijke prints die steeds in het oog springen en zowel klein als groot aanspreken.

Froy & Dind, schooltassen, tassen, accessoires 2018

Hun nieuwste collectie staat nu online en is alvast helemaal klaar voor het nieuwe schooljaar 2018-2019. Al hoef je niet tot september te wachten want in deze drop zitten ook leuke koffertjes en weekendtassen om te vullen en op vakantie te vertrekken tijdens de zomermaanden.

Alles is verkrijgbaar in geweldige prints van sierlijke zwanen, over voetballers (moest je een WK-fan in huis hebben ondertussen) maar ook Koi vissen in de mooiste kleuren en monochrome grafische prints.

Door te kiezen voor duurzaam materiaal zijn de Froy & Dind tassen en accessoires niet alleen zichtbaar maar ook onzichtbaar onweerstaanbaar. Ze zijn stuk voor stuk milieuvriendelijk en fair geproduceerd uit gerecycleerde PET-flessen. Dit materiaal is licht, maar toch stevig en afwasbaar, wat ook geen overbodige luxe is met kinderen in huis.

weekendtas verzorgingstas froy & dind

froy & dind nieuwe collectie 2018 tassen & accessoires duurzaam eco fair

Kortom moest je nog op zoek zijn naar een rugzakje voor het kamp, een koffer voor de vakantie, mooie verzorgingstas of ruime beautycase ... kijk dan zeker eens naar deze leuke nieuwe, Belgische (!) collectie.

En als je goed voorbereid wil zijn kan je natuurlijk ook alvast een nieuwe boekentas kiezen - groot of klein - en neem er meteen een bijpassende pennenzak bij, zo past alles mooi samen en is het nieuwe schooljaar nu al geslaagd.

De Froy & Dind 2018 eco tassen & accessoires collectie vind je hier!