Filters
Sorteren

Welkom in de wondere wereld van Froy & Dind! De 2 vrouwen achter dit Antwerps kindermerk ontmoetten elkaar op de kunstschool en delen een passie voor oude illustraties, vintage prints en prachtig ecologisch textiel. Froya en Adinda lanceerden dit merk in 2008 en al snel werden ze een vaste waarde binnen en buiten onze landsgrenzen. Hun originele woon- en mode-accessoires springen eruit door hun stijl, alles wordt gemaakt uit ecologische materialen en geproduceerd op een mooie, verantwoorde manier. Stylish, eco & fair dus!

Vintage & fun: een echt trendy merk!

Froy & Dind combineert op slimme wijze een vintage stijl met Scandinavisch design. Elk Froy & Dind item is voorzien van een knappe print met retro toets, de stoffen zijn heerlijk zacht, de modellen helemaal van vandaag. Ze combineren moeiteloos plezier en creativiteit. Ouders en kinderen zijn meteen weg van de leuke bureauaccessoires zoals notebooks, puzzels of pennendoosjes die altijd elke schooldag leuker maken! Om naar school te gaan, heeft Froy & Dind een originele lijn schooltassen en rugzakjes, met een heerlijke retrostijl die zowel meisjes als jongens zal aanspreken dankzij hun fijne kleurencombinaties en typerende prints. Hun tassen zijn perfect geschikt voor de kleuterschool of lagere school en zijn gemaakt van rPET, dat is een ecologisch stevig materiaal gemaakt van gerecycleerde PET-flessen. De ideale oplossing om onze peuters blij te maken en tegelijk lief te zijn voor de planeet en hun kostbare toekomst.

Eco-vriendelijke baby- en kinderaccessoires

We willen allemaal het beste voor onze kinderen... Bij Froy & Dind gaan stijl eco hand in hand. Hun geweldige luiertassen en hippe aankleedkussen zijn stuk voor stuk gemaakt uit gerecycleerde materialen, vrij van chemicaliën en andere nare stoffen. De allerkleinsten kunnen heerlijke dutjes doen in hun zalige nestjes uit biologisch katoen. Super praktisch en tegelijk helemaal mee met de laatste trends. Deze kinderaccessoires maken het verschil door hun duurzame aanpak. Het Belgisch kindermerk heeft ook een lijn koffers, weekendtassen, beautycases en toiletzakken die heel de familie blij maken en door iedereen van het gezin gebruikt kunnen worden. Als laatste hebben ze ook nog prachtige metalen dozen en manden om de kinderkamer leuk aan te kleden en tegelijk alle spulletjes van je kleintje een plaats te geven

Corolle