Jeune Premier: je 5 favoriete schooltassen

11.08.2023


Hier zijn onze top 5 Jeune Premier basisschooltassen die het populairst zijn bij ouders dit back-to-school seizoen :-)1 | Pearly Swans boekentas: de elegantie van zwanen


De Pearly Swans schooltas van Jeune Premier is een echte favoriet! Met zijn elegante zwanenmotief op een pastelroze achtergrond is deze schooltas zowel schattig als stijlvol. Je kind zal er trots op zijn en jaloers zijn op het schoolplein.


cartable avec cygnes de jeune premier2 | Lady Gadget Pink tas: een girly touch die je zeker zal overtuigen


De Lady Gadget Pink schooltas is een must-have voor ontluikende fashionista's. Met zijn felroze kleur en funky details, zoals de mooie bloemetjes en regenboog, zal deze schooltas een vleugje glamour toevoegen aan de back-to-school van je kind. Jeune Premier weet hoe ze je hart moet raken ;-)


cartable rose pour primaire de jeune premier3 | Tiger Flame schooltas: dagelijks avontuur


Voor kleine ontdekkingsreizigers is de Tiger Flame schooltas de perfecte keuze. Met zijn gedurfde tijgermotief en felle kleuren geeft deze Jeune Premier schooltas een wilde energie aan het nieuwe schooljaar. Je kind zal zich klaar voelen om alle schoolavonturen in stijl aan te gaan.


Cartable It Bag Jeune premier4 | Schooltas Unicorn Gold: magie binnen handbereik


De Unicorn Gold boekentas is een waar genot voor eenhoornfans. Met zijn glinsterende gouden eenhoornmotief en fonkelende details laat deze schooltas je kind dromen bij elke stap. Het voegt zeker een vleugje magie toe aan het back-to-school seizoen.


cartable avec licorne de jeune premier5 | Cherry Pompon boekentas: tijdloze klasse


De Cherry Pompon boekentas is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar tijdloze elegantie van Jeune Premier. Met zijn kersenpatroon op een roze en gouden achtergrond biedt deze schooltas de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Je kind zal opvallen door zijn charme en klasse.


cartable avec cerise pour primaire jeune premier

Dit zijn onze 10 must-haves voor back-to-school > !


Of je nu kiest voor Pearly Swans, Lady Gadget Pink, Tiger Flame, Unicorn Gold of Cherry Pompon, je kind zal klaar zijn om school te veroveren met een schattige en funky schooltas. Kies uit deze onweerstaanbare schooltasontwerpen en geef je kind een onvergetelijke back-to-school ervaring. Met Jeune Premier wordt terug naar school synoniem voor klasse en stijl!Alle schooltassen van Jeune Premier >