Van behangpapier tot Lilipinso tapijten ♡

17.10.2023


Ah, de Scandinavische zachtheid... Die minimalistische decoraties, met delicate patronen en zachte kleuren. Ouders die van deze stijl houden, weten dat een eenvoudig stukje decoratie alles kan veranderen. En wat is er beter dan kinderbehang om de kamer van uw kleine schat te transformeren? Focus op deze juweeltjes van Lilipinso...Lilipinso behang: een magische sfeer in een handomdraai!


Elke kinderkamer is een universum op zich, en het behang is het achtergrond. Weet je nog de laatste keer dat je een kamer binnenliep en het behang je letterlijk de adem benam? Als dat nog nooit is gebeurd, is het hoog tijd om de magie van Lilipinso behang te ontdekken!1 | De panoramische behang van Lilipinso: adembenemende taferelen!


Stel je een muur voor bedekt met het sublieme panoramische behang End of May. Deze oceaan van delicate bloemen roept de verwondering van de lente op. Of misschien kiest u voor een speelsere sfeer met de panoramische behang Gunung Palung. Deze speelse kleine aapjes brengen een vrolijke noot en een vleugje exotisme in de ruimte van uw kleintje.


panoramisch behang lilipinso apen2 | De kinderbehang van Lilipinso: tussen zachtheid en verbeelding...


Van kinderbehang met afbeeldingen van zachte dansende veren tot een ander met een vredige oceaan genaamd Ocean Field, tot die met een dromende gazelle of een contemplatieve neushoorn, Lilipinso laat de verbeelding vliegen. Motieven van regenbogen, struisvogels en bladeren brengen een ongeëvenaarde tederheid in deze dromerige ruimtes.3 | Het klassieke Lilipinso behang: elegante eenvoud :-)


Voor degenen die soberheid verkiezen, biedt Lilipinso ook meer klassieke motieven. Van minimalistische rasters, via delicate stippen, tot driehoekige patronen, elke keuze vertelt een ander verhaal. Het is elegantie in eenvoud.


kinderbehang lilipinso rozeDe decoratieve accenten van Lilipinso: omdat elk detail telt!


Maar het decoratieve avontuur stopt niet bij het behang...1 | De posters van Lilipinso: voeg poëzie toe aan uw muren...


Elke poster van Lilipinso is een uitnodiging tot zachtheid. Beeld je een gracieuze zwaan, een kokette flamingo, of een majestueuze zebra in. Of misschien een onschuldig hertje, een dromende ijsbeer, of een spraakzame papegaai. Deze romantische dieren in zachte kleuren brengen een onvergelijkbare poëtische noot.


poster lilipinso voor kinderen2 | De tapijten van Lilipinso en Lorana Canals: patronen voor elke droom ♡


Of het nu gaat om een blauw wolkentapijt dat doet denken aan een zomerse hemel, of een tapijt in de vorm van een tropisch blad voor een jungle-sfeer, elk tapijt heeft zijn eigen magie. Laten we de schattige tapijten zoals de egel of de regenboog niet vergeten, die elk een speelveld zijn voor de fantasie. En natuurlijk, hoe kunnen we ons favoriete tapijtmerk, Lorana Canals, niet noemen?


tapis nuage lilipinso

Ontdek hier alle wasbare tapijten van Lorena Canals >3 | Lilipinso stickers en MIMI'Lou: voor een complete beleving!


Maak de magie compleet met Lilipinso stickers: wilde bloemen, glitters, driehoeken, geometrische vormen, of zelfs dromerige sterren... elke sticker vertelt een verhaal. Vergeet ook niet de schattige MIMI'lou stickers voor die laatste touch van schattigheid.


sticker lilipinsoDe geheimen van De Kleine Zebra voor een stijlvolle kamerdecoratie


Ah, het inrichten van een kinderkamer! Een vrolijke mix van dromen, kleuren en verbeelding. Maar hoe bereik je die perfecte balans van stijl, functionaliteit en comfort? De Kleine Zebra, expert op dit gebied, deelt enkele tips voor het creëren van een unieke ruimte die je kleintjes zal bekoren.

  1. Kies het juiste behang: zoals eerder vermeld is het panoramische Lilipinso behang een uitstekend startpunt. Of het nu floraal, oceaan of dierenthema is, het bepaalt de toon en sfeer van de kamer.
  2. Vermijd overbelasting: ook al is de verleiding groot om alle mooie decoratieve elementen toe te voegen, het is belangrijk om ruimte te laten zodat de kamer ademt. Een rommelige kamer kan snel beklemmend aanvoelen.
  3. Speel met texturen: wolkentapijten bieden een zacht gevoel onder de voeten, terwijl muurstickers een unieke visuele dimensie toevoegen. Aarzel niet om verschillende materialen te combineren voor een rijk en harmonieus effect.
  4. Denk aan functionaliteit: naast esthetiek, denk aan nut. Een mooi tapijt kan ook dienen als speelgebied, en een sticker kan een muurimperfectie verbergen.
  5. Wees consistent met kleuren: een goed gekozen kleurenpalet zal harmonie en sereniteit in de kamer brengen. Zachte en rustgevende tinten zijn bijzonder geschikt voor kinderkamers.
  6. Betrek uw kind: wie kan er beter advies geven over zijn eigen kamer? Betrokkenheid van uw kind in het decoratieproces zal zijn gevoel van eigendom versterken en hem trots maken op zijn ruimte.


decoratie kinderkamerOm deze tips verder uit te diepen en andere te ontdekken, bezoek gerust onze blog >. Uiteindelijk is elke kamer uniek, net als elk kind. De sleutel ligt in aanpassing en personalisatie zodat iedereen zich goed voelt in zijn eigen plekje... Veel plezier met decoreren!ONTDEK LILIPINSO >