Wie is wie in de MAILEG konijnenfamilie?

30.03.2022

Heb je al van MAILEG gehoord? Dit fantasierijk speelgoedmerk zit sinds vorig jaar in De Kleine Zebra speelgoedcollectie en heeft ons - maar ook jullie - hart veroverd.

De konijntjes zaten al in de allereerste collectie van dit Deense merk. Ze vermenigvuldigen zich! Want we hebben net nog meer konijntjes aan onze webshop toegevoegd en we kunnen echt wel zeggen dat de nieuwste generatie Maileg konijntjes de meest schattige tot nu toe is.maileg konijnen rabbits bunnies de kleine zebraDeze beestjes met lange oren zijn gemaakt van een mix van katoen en linnen voor een hoger knuffelgehalte en zijn er in super klein, tot perfect passend in een kinderhand tot levensgroot.Heel wat konijnen, heel wat plezier!Hun houding is zelfverzekerd en het zijn de meest toegankelijke speelvriendjes. Het maken van een vriendje uit deze collectie zal zeker een glimlach toveren op het gezicht van elk kind en zal voor altijd hun vriendje blijven. 

De MAILEG konijnen zitten stuk voor stuk vol met persoonlijkheid en plezier. Elk konijntje komt in zijn eigen speciale outfit met prachtige details en speelse patronen. De bunnies & rabbits zijn duidelijk met liefde ontworpen en zijn bedoeld om de verbeelding te prikkelen en een glimlach te toveren op de gezichten van elk kind. Geef ze cadeau en je zal meteen zien wat hun effect is op kinderen. Kijk hoe deze kleine metgezellen het begin zijn van ontelbare verhalen.maileg de kleine zebra konijnWie is wie in de MAILEG konijnenfamilie?Maar we geven toe, als je de collectie bekijkt met verschillende maten en namen weet je misschien niet direct welk konijn bij jou past. Ben je wat in de war met de maten en namen van de MAILEG konijnen? Je bent vast niet alleen. Ook wij waren niet meteen mee, maar het goede nieuws is dat je dankzij onze korte uitleg meteen wel ziet hoe de MAILEG collectie in elkaar zit.

Het zit zo: de bunnies zijn de meisjes, de rabbits zijn de jongens. De meisjeskonijnen hebben hangende oren naar beneden, de jongens hun oren naar boven. Dus vergeet het niet terwijl je jouw familie bij elkaar shopt: Oren omhoog = Rabbit = jongen. Oren omlaag = bunny = meisje.'Passen alle Maileg konijnen in het poppenhuis?
En wie zijn de jongens en hoe herken je de meisjes?'We krijgen soms de vraag: 'ik wil de Maileg konijnen graag in huis halen, maar hoe zit dat nu met die maten? Passen alle konijnen in het poppenhuis? Zijn er kleedjes voor de allerkleinsten?' Al jullie vragen zullen beantwoord worden in deze korte tutorial: wie is wie in de Maileg bunnies & rabbits familie én hoe start ik een konijnenfamilie?my micro baby konijnen maileg de kleine zebraMY & MICRO zijn de allerkleinste konijnen, de baby's en peuters. Hoewel klein van formaat, brengen ze grote verhalen en veel plezier met zich mee. 

Maat 1 kunnen de oudere kinderen van je konijnenfamilie voorstellen en maat 2 de volwassenen. Konijnen tot en met maat 2 passen ook perfect in je Maileg poppenhuis en de bijpassende, charmante meubels.

Dan heb je nog maat 3,4 en de grootste maat 5. Deze knuffelkonijnen hebben een erg hoog knuffelgehalte, zijn fijn om mee te knuffelen, om aan & uit te kleden of mee te spelen. Voor deze maten zijn ook extra poppenkleertjes beschikbaar. 

De maat 5 bunnies zijn ongeveer 66 cm lang en de rabbits zijn tot 80 cm groot! Deze knuffelige vrienden zijn vast groot genoeg om met je mee te dansen door de kamer en al je avonturen mee te beleven. Het zijn trouwe kameraadjes om overal mee naartoe te nemen, dag én nacht.Ben je nog niet mee bekijk ze dan in onze leuke video:Bouw je wereld uit met de charmante accessoires.Het stopt niet bij zachte knuffels en popjes met schattige outfits. We hebben ook accessoires en poppenhuismeubels die perfect bij hun leefwereld passen - misschien hebben ze een nieuwe lamp voor hun huis nodig of willen alle Maileg-vrienden een terrasje doen en heerlijk ontspannen na een dagje spelen.

Er zijn zoveel verschillende meubels en de meest schattige accessoires om uit te kiezen en een unieke thuis voor je bunnies & rabbits te maken.maileg de kleine zebra konijnVeel plezier met het mixen en matchen van deze super cute vrienden met andere Maileg maatjes om een eindeloos aantal avonturen te creëren!Stel je eigen konijnenfamilie samen >
Article similaires