Ditlev nachtlampje - Penguin hunter green

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD1663

Arctic collectie van Liewood (2)

Zeg hallo tegen Ditlev, het vriendelijk nachtlampje van Liewood. Hij staat vast prachtig op je nachtkastje en verspreid een zacht licht in het donker.

De kinderlamp komt in 2 kleuren met schattige pinguïn details zoals cute oogjes, een bekje, pootjes en vleugeltjes.
 

42,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW12978-7357-ONE SIZE-CU

CollectieDitlev
TypeNachtlampjes
PrintsPenguin
KleurGroen
Korting- 40 %

Ditlev nachtlampje Penguin Hunter Green uit de Arctic collectie van Liewood, een dankbaar vriendje om je te begeleiden doorheen de nacht. Deze nachtlamp werkt niet op batterijen maar kan je eenvoudig opladen met behulp van een usb kabel.

Materiaal: milieuvriendelijk silicone, CE label
Afmetingen: 11,5 x 13 cm
Wasadvies: proper maken met een vochtige doek en milde zeep

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en zacht breiwerk tot bamboe kinderservies - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
  • Door Anonymous A.
  •  de 22/10/2021
In het echt nog leuker en geeft een prachtig zacht licht
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Arctic collectie van Liewood
Inspiratie en stories