Droom weg in stijl met Liewood

04.09.2020

School is weer begonnen en de avondroutine ziet er plots wat strakker uit. Strakker maar daarom niet minder stijlvol want we hebben de afgelopen weken heel wat nieuwe spulletjes binnengekregen om er elke nacht een zalige nacht van te maken en je kleintje met veel succes in hun bedje te krijgen. Droom weg bij de Nighttime Essentials van LIEWOOD!



Wondermooi, zacht beddengoed



De blikvanger van elke kinderkamer groot of klein is altijd het bedje. Of je kleintje nu in een ledikant slaapt, junior bed of eenpersoonsbed LIEWOOD heeft altijd een mooie bedset die je bed extra aanlokkelijk maakt en eens zo heerlijk om in te slapen. De bedset zijn allemaal gemaakt uit organisch katoen en voorzien van een elegante print: van streepjes, over dino's tot prachtige grafische prints in heerlijke trendkleuren. Het organisch katoen en de mooiste prints maken van elk bedje een heerlijk nestje! Welke LIEWOOD bedset is jouw favoriet?



liewood nighttime essentials slaapkamer kinderkamer inspiratieliewood slaapkamer inspiratie kinderkamerbabynestje liewood night time essentials bedtijd stijlvolle kinderkamer slaapkamer gezellig maken de kleine zebra



Alle bedsets van LIEWOOD >





100% knuffelgehalte met Yoko, Robbie en Agnete



Bij een goede nachtrust mag een zachte knuffel niet ontbreken. Knuffels of knuffeldoekjes geven je kleintje een geborgen gevoel, ze hebben een vertrouwde geur, look en textuur zodat het knuffelvriendje je kind kan geruststellen en kalmeren. Als zo'n knuffeltje er dan ook nog eens leuk uitziet is het helemaal mooi meegenomen. We hebben weer een hele reeks knuffel(doekje)s aan onze LIEWOOD collectie mogen toevoegen: heerlijke knuffeldoekjes, knuffelbare tetra's en zalige teddyberen met een nostalgische feel. Knuffel je mee?



knuffeltjes knuffeldoeken de kleine zebra liewood



Ben je al mee met Kapok?



Kapok zeg je? Jaja dit natuurlijk en duurzaam materiaal staat bekend om zijn geweldige eigenschappen: het is warmteregulerend, hypoallergeen, ademend en antibacterieel. Huisstofmijt krijgt bijvoorbeeld geen kans. Nog een geweldig voordeel: de Kapok hoofdkussens en dekens passen perfect in de Liewood bedsets Ingeborg en Carl. Ideaal nu het wat kouder wordt en de investering meer dan waard!



kapok dekbed deken hoofdkussen duurzaam slapen

kapok kapok deken duurzaam materiaal slaapkamer



Maak kennis met Kapok >





Last but nog least: de LIEWOOD nachtlampjes!



Maakt een klein lichtje ook deel uit van het slaap ritueel van jouw kindje? Zijn er soms bang in het donker of wil je graag subtiel een voeding geven zonder al te veel licht aan te steken? Dan hebben we leuk nieuwe: de populaire en duurzame LIEWOOD nachtlampjes zijn aangevuld met super schattige karakters en kleuren: een dino, pinguïnkonijn en zo veel meer ... Deze schattige lampjes zijn gemaakt uit zacht silicone en erg duurzaam want je kan ze gewoon opladen met een kabeltje, ze worden niet warm en mogen lekker mee in bed of pronken op het nachtkastje. Slaap zacht!



ditlev nachtlamp liewood pinguinwinston liewood dino lamp

Slaap zacht met LIEWOOD >



Te ontdekken