Super toffe Benjamin nachtlamp - dino

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD1377

Dino Mix Capsule collection Liewood (59)

Vanaf nu hoeven dino fans nooit meer bang te zijn in het donker, want ze hebben deze knappe dino nachtlamp aan hun zijde, een uniek design van de Scandinavische topper Liewood.

Benjamin is een origineel geschenk en geboren vriend van elk kind.

40,00 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW12844 6902

CollectieBenjamin
TypeNachtlampjes
PrintsDino dove blue
KleurLichtblauw

Benjamin Dino Sea Blue nachtlamp van Liewood staat mooi overdag én 's nachts. Op het nachtkastje of een plank in de kinderkamer houdt deze lichtgevende dinosaurus je kindje gezelschap tijdens de donkere nacht. Bovendien is dit lampje erg milieuvriendelijk want je kan het gewoon opladen met een kabel, daarna heeft het een autonomie van 14 uur. Dit nachtlampje wordt geleverd in een mooie doos.

Materiaal: 100% silicone - CE tested + met snoer om op te laden
Afmetingen: 13 x 11 x 21 cm
Wasadvies: proper maken met een vochtige doek.

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en zacht breiwerk tot bamboe kinderservies - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Liewood - Dit fantastisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, kniekousen, zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot bamboe kinderservies in delicate kleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen.Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezinLiewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur.Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproductenLiewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord-producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind.Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Dino Mix Capsule collection Liewood
Inspiratie en stories