Duurzame strand speelset

Rode emmer en 3 bijpassende schepjes

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT164

Duurzaam badpspeelgoed van Plan Toys (7)

Schep zand, vul de emmer, maak vormen in het zand of speel in het water ... met deze duurzame strand speelset is het allemaal een koud kunstje.

Super leuk om overal mee naartoe te nemen en een praktisch, superleuk cadeau voor jouw favoriete mini!

28,29 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5803

SamenstellingenHout
CollectieWater Play
TypeStrandspeelgoed
Leeftijdvanaf 1 jaar

Een rode emmer met stevig touw als handvat en 3 kleurrijke schepjes geïnspireerd op verschillende zeedieren, deze duurzame strand speelset van PlanToys is gemaakt uit stevig en waterproof hout en zal zorgen voor heel wat pret seizoen na seizoen!

Leeftijd: geschikt voor zandmonsters vanaf 2 jaar

Afmetingen emmer: Ø 12.0 x 8.0 cm

Droog de speeltjes af na het spelen in water, zo blijft de kwaliteit mooi bewaard.

Materiaal: Planwood

Bij het maken van houten speelgoed blijven kleine stukjes resthout over. Bij PlanToys niet. De takken van oude rubberbomen en het afval dat overschiet na het maken van het basis houten speelgoed wordt versnipperd en verwerkt tot Planwood. Het is een erg sterk materiaal en de prima grondstof voor hun unieke ontwerpen tot leven te laten komen. Niets wordt verspild, alles wordt verwerkt tot ... nog meer speelgoed!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.62
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkeling PlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid. Duurzame speeltjes voor een duurzame wereld PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet. Eerste Speelgoed Collectie De Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie Duurzaam badpspeelgoed van Plan Toys
Inspiratie en stories