Ecologische Luiers - Maat 1 - New Born (2-5kg) - 27 Stuks

Pack van 27 eco wegwerpluiers, vrij van nare stoffen

Staat: Nieuw product

Bebio

5413393001090

Deze lokale toppers zijn ontworpen in België, gemaakt in Frankrijk en bieden tot 12 uur lang een effectieve anti-lek bescherming. De kleurrijke verpakking is daarbovenop gerecycleerd én recycleerbaar!

Beschikbaar in 5 maten van newborn tot 25kg.

8,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

Vouchereco

De eco wegwerpluiers van BEBIO zijn zacht voor de gevoelige huid van je kleintje. Ze bieden een optimaal gevoel van comfort en bevatten geen ongewenste of controversiële ingrediënten. BEBIO maakt maximaal gebruik van natuurlijke en hernieuwbare materialen. Dat wil zeggen geen chloor, lotion, petrolatum (vaseline), ftalaten, geur, latex of hormoonontregelaars. De absorberende kern is gebleekt zonder chloor en is samengesteld uit 60% natuurlijke cellulose. De luiers zijn dermatologisch getest en hypoallergeen. Ze beschermen je baby tot 12 uur lang tegen lekjes.

Inhoud: 27 stuks in maat 1 - New Born (2-5kg)

-

BEBIO wil op een eerlijke manier vrolijke producten maken die betaalbaar zijn voor iedereen. Het gamma voor jonge gezinnen bestaat uit: vochtige doekjes, wasgel, liniment, billenbalsem en zoveel meer. De producten hebben steeds een speels design en een onberispelijke samenstelling.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2617110.64
  • Door Anonymous A.
  •  de 16/12/2020
Hele fijne luiers! Ik had een pakje besteld om te proberen, maar ik ga er binnenkort een wat grotere hoeveelheid van inslaan.
Bebio is een Belgisch merk dat ouders voorziet van de beste verzorgingsproducten voor hun kinderen zonder een grote impact op het milieu. Natuurlijk hoeft niet duur of moeilijk te zijn. Heel de familie kan er gebruik van maken van de kwaliteitsvolle bio verzorgingsproducten , in hun gamma zitten onder meer bodycrèmes , billenzalf , zeep en ecologische billendoekjes .