Ecologische luiers - Maat 5 - Junior (11-25kg) - 22 stuks

Staat: Nieuw product

Bebio

DM065

Deze lokale toppers zijn ontworpen in België, gemaakt in Frankrijk en bieden tot 12 uur lang een effectieve anti-lek bescherming. De kleurrijke verpakking is daarbovenop gerecycleerd én recycleerbaar!

Beschikbaar in 5 maten van newborn tot 25kg.

9,49 €

Zet op mijn verlanglijstje

De eco wegwerpluiers van BEBIO zijn zacht voor de gevoelige huid van je kleintje. Ze bieden een optimaal gevoel van comfort en bevatten geen ongewenste of controversiële ingrediënten. BEBIO maakt maximaal gebruik van natuurlijke en hernieuwbare materialen. Dat wil zeggen geen chloor, lotion, petrolatum (vaseline), ftalaten, geur, latex of hormoonontregelaars. De absorberende kern is gebleekt zonder chloor en is samengesteld uit 60% natuurlijke cellulose. De luiers zijn dermatologisch getest en hypoallergeen. Ze beschermen je baby tot 12 uur lang tegen lekjes.

Inhoud: 22 stuks in maat 5 - Junior (11-25kg)

-

BEBIO wil op een eerlijke manier vrolijke producten maken die betaalbaar zijn voor iedereen. Het gamma voor jonge gezinnen bestaat uit: vochtige doekjes, wasgel, liniment, billenbalsem en zoveel meer. De producten hebben steeds een speels design en een onberispelijke samenstelling.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
3020150.97
Buy more, save more!  We willen jullie graag laten kennismaken met dit ecologisch Belgische merk en maken er daarom een leuke actieweek van . Misschien wel het moment om natuurlijke verzorgingsproducten in huis te halen, een voorraad eco luiers aan te leggen of je favoriet BEBIO producten in te slagen. Welke kortingen kan je scoren? Koop 2 BEBIO producten, gebruik de code BEBIO20 en krijg 20% korting Koop 3 BEBIO producten, gebruik de code BEBIO30 en krijg 30% korting Koop 4 (of meer) BEBIO producten, gebruik de code BEBIO40 en krijg 40% korting D eze actie loopt een hele week en is geldig van nu tot en met woensdag 18 maart 2020. Vanzelfsprekend zijn deze codes niet te combineren met andere acties en zijn ze niet cumuleerbaar.     Bebio is een Belgisch merk dat ouders voorziet van de beste verzorgingsproducten voor hun kinderen zonder een grote impact op het milieu. Natuurlijk hoeft niet duur of moeilijk te zijn. Heel de familie kan er gebruik van maken van de kwaliteitsvolle bio verzorgingsproducten , in hun gamma zitten onder meer bodycrèmes , billenzalf , zeep en ecologische billendoekjes .