Eerste tandendoosje - Sous mon Baobab

Blauw bewaardoosje met olifantje voor de melktanden

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO390

Sous mon baobab - Moulin roty (26)

Dit blauwe ronde doosje is een compact schatkistje om de kleine melktandjes in te bewaren nadat ze zijn uitgevallen en de tandenfee langs is geweest.

Je kan dit tandendoosje op je kast, wandplank of nachtkastje in je kamer bewaren. Een origineel cadeau-idee!

11,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 669135

CollectieSous mon Baobab
TypeTandenborstels
Leeftijdvanaf 3 jaar

Melktanden doosje van Moulin Roty met guitige olifant die graag de tandenfee opwacht en past op de verloren melktandjes. Al zijn ze natuurlijk niet echt verloren als je ze in dit tandendoosje bewaart.

Dit tandendoosje komt uit de Sous mon Baobab-collectie. In deze collectie staan de bekendste savannedieren in de spotlight: de leeuw, de giraf en de olifant. Deze 3 karakters vormen eye-catching prints en illustraties in prachtige waterverf en brengen de Sous mon Baobab-collectie helemaal tot leven.

Leeftijd: vanaf 3 jaar
Materiaal: hars
Afmetingen: 6 cm diameter
_

Moulin Roty staat voor kwaliteitsvol speelgoed met een knipoog naar die goede oude tijd. Elke nieuwe collectie begint met een verhaal, een universum of een avontuur waarin de illustratoren, ontwerpers en naaisters jouw favoriete figuren tot leven brengen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Sous mon baobab - Moulin roty
Inspiratie en stories