Eerste tandendoosje - Sous mon Baobab

Blauw bewaardoosje met olifantje voor de melktanden

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO390

Sous mon baobab - Moulin roty (29)

Dit blauwe ronde doosje is een compact schatkistje om de kleine melktandjes in te bewaren nadat ze zijn uitgevallen en de tandenfee langs is geweest.

Je kan dit tandendoosje op je kast, wandplank of nachtkastje in je kamer bewaren. Een origineel cadeau-idee!

11,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 669135

CollectieSous mon Baobab
TypeTandenborstels
Leeftijdvanaf 3 jaar

Melktanden doosje van Moulin Roty met guitige olifant die graag de tandenfee opwacht en past op de verloren melktandjes. Al zijn ze natuurlijk niet echt verloren als je ze in dit tandendoosje bewaart.

Dit tandendoosje komt uit de Sous mon Baobab-collectie. In deze collectie staan de bekendste savannedieren in de spotlight: de leeuw, de giraf en de olifant. Deze 3 karakters vormen eye-catching prints en illustraties in prachtige waterverf en brengen de Sous mon Baobab-collectie helemaal tot leven.

Leeftijd: vanaf 3 jaar
Materiaal: hars
Afmetingen: 6 cm diameter
_

Moulin Roty staat voor kwaliteitsvol speelgoed met een knipoog naar die goede oude tijd. Elke nieuwe collectie begint met een verhaal, een universum of een avontuur waarin de illustratoren, ontwerpers en naaisters jouw favoriete figuren tot leven brengen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty. Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Hieronder lichten we de meest opvallende collecties toe uit het gigantische gamma speelgoed van Moulin Roty. Les Petits Collecties 'Les Petits' staat voor 'De Kleintjes' en dat mag je letterlijk nemen! In de Les Petits collecties beleven kleine kinderknuffels de leukste avonturen met hun grote knuffelfamilie of ' La Grande Famille '. Zo kan je op reis gaan met Olga de Gans in de collectie   La Voyage d’Olga of de jungle gaan verkennen met knuffelvriendjes in Dans la Jungle . Beleef muzikaal plezier met het olijke kattentrio van   Les Moustaches en slaap als een roos met de zingende leeuw en krokodil van Sous Mon Baobab . Mémoires d’Enfant Collecties Met de Mémoires d’Enfant collecties creëer je de mooiste herinneren voor je kindje. Stimuleer zijn of haar creativiteit met prachtige popjes, speeltjes, knuffels en bijpassende accessoires. De collecties Après la Pluie ,   Popipops en Dans la Ville bestaan uit kleine schattige mensjes en diertjes om alledaagse gebeurtenissen na te spelen. Hou je kleintje meer van magie? Dan geraakt die zeker betoverd door de collecties Il était une fois ,   Les Petites Merveilles en Les Parisiennes . Deze verfijnde knuffels en popjes doen je wegdromen naar het wondermooie Parijs, een magisch sprookjesland of een prachtige bloementuin.
Collectie Sous mon baobab - Moulin roty
Inspiratie en stories