Ganzenbord - Le Jardin du Moulin

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO197

Le jardin - Moulin Roty (36)

Hijs de zeilen, de eerste die op het eiland aankomt, wint de schat!

Dit geweldig bordspel met tekeningen in waterverf, 4 bootjes als pionnen en 2 houten dobbelstenen is een moderne versie van de spelklassieker ganzenbord Dit is geen gewoon ganzenbord maar wel een prachtige uitvoering van Moulin Roty.

22,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 712416

CollectieLe Jardin du Moulin
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 5 jaar

Le Jardin Du Moulin ganzenbord is een speciaal en spannend ontdekkingsspel. Het traditionele Franse 'le jeu d'oie' of ganzenbord komt nu in een speciale verkennerversie waar je vreemd uitziende vissen en gevaarlijke draaikolken moet overwinnen. Speel/vaar jij mee?

Leeftijd: vanaf 5 jaar
Aantal spelers: 2-4
Afmetingen doos: 30 x 25 cm
_

Le Jardin du Moulin is één van de unieke collecties van Moulin Roty en spoort je kind aan om op ontdekking te gaan in de natuur. Prachtige tekeningen in waterverf brengen elk item in deze collectie tot leven. Maak van je kindje een mini-tuinier, kleine wereldontdekker en schattige botanicus die vogels, planten, bloemen en dieren en alle wonderen van de natuur willen ontdekken!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Anonymous A.
  •  de 22/12/2020
Prima verpakt. Fraai uitgevoerd spel
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Le jardin - Moulin Roty
Inspiratie en stories