Handige stevige bijtring So'Pure - SOFT

Staat: Nieuw product

Sophie de Giraf

CS003

Heeft je kleintje pijn aan de tandjes? Of wil het overal op bijten? Geef hem dan deze schattige bijtring, gemaakt uit 100% natuurlijk rubber afkomstig van de Braziliaanse rubberboom.

Dit natuurlijk babyspeeltje bevat tal van hoekjes en kantjes waarop gekauwd kan worden: oren, hoorntjes, poten en de ringen. De twee ringen zijn licht en voor de kleine handjes, eenvoudig vast te plakken en te hanteren.

10,95 €

8,76 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 200318 GC33

STOP/FINISTOP

Deze SOFT So'Pure bijtring van Sophie de Giraf is een stevige bijtring en een waar genot voor je baby om de kangende pijn tijdens het doorkomen van de melktanden te verzachten. Elke ring heeft een andere textuur, je kleintje kan zo zelf kiezen op welke kant hij het liefst wil kauwen om op een snelle manier de pijn van het tandvlees te verzachten. Met een gestreept oppervlak voor de doorbrekende tanden en bolletjes om het tandvlees te verzachten.

Deze bijtring is er in 2 versies voor de verschillende stadia bij doorkomende tandjes: VERY SOFT is een zachte flexibele bijtring die nog buigzaam is, om de pijn te verlichten bij het doorkomen van de eerste tandjes en
SOFT is een stevige harde bijtring voor de meer gevorderde fase!

Prachtig verpakt in een leuke geschenkdoos van gerecycled karton met een katoenen lint eromheen, het perfecte cadeau voor een baby.

Materiaal: natuurlijk Hevea rubber

Gebruiksadvies: natuurlijk rubberen speelgoed kan je makkelijk proper maken met een licht vochtig doekje en een beetje milde zeep. Speel- en bijtspeelgoed van natuurlijk rubber mag je nooit steriliseren of in de vaatwasser reinigen.

Uiteraard willen we het beste voor onze baby en voor de planeet. Met de So'Pure-collectie van Sophie de Giraf kies je voor natuurlijke producten uit ecologische materialen die volledig veilig én super leuk zijn voor jouw kleine hartendief.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
131540.125
  • Door Anonymous A.
  •  de 24/11/2022
Heel leuk speelgoed voor hele kleine handjes. Echt nu eens een bijtring dat gemakkelijk kan van genomen door elk baby’tje.
Sophie de Giraf - Helemaal gemaakt uit natuurlijk rubber van de Hevea boom én na 58 jaar nog steeds traditioneel met de hand gemaakt en geschilderd: Sophie de Giraf is een heerlijk eerste babyspeeltje / bijtspeeltje dat alle zintuigen aanspreekt en in de smaak valt vanaf 3 maanden . Dankzij het natuurlijk rubber is deze gekke giraf niet alleen lekker flexibel, ze is ook helemaal veilig om in het mondje te steken, vrij van BPA en andere toxische stoffen en bevat tal van plekjes waarop lustig gekauwd kan worden: de oren, de bek, de hoorns, de poten, ... dankzij de lange poten kunnen zelfs de kleinste handjes dit babyspeelgoed makkelijk vast grijpen. Ze is prachtig om naar te kijken , lekker om op te kauwen bij knagende doorkomende tandjes, heeft een unieke geur die ervoor zorgt dat je kleintje haar snel zal herkennen en als je er zachtjes in knijpt maakt ze een piepend geluid. Sophie de Giraf komt verpakt in een mooie geschenkdoos gemaakt uit gerecycleerd karton en met een mooie katoenen strik rond. Daarnaast zijn er ook tal van andere geschenk- en cadeausets verkrijgbaar met bijtringen, knuffeldoekjes, sleutelhangers, herinneringszakjes, ... ideaal als kraamgeschenk of cadeau bij een babyborrel. Sophie de Giraf is een perfect eerste vriendje voor elke baby. Leuk om te geven én te krijgen!