Houten gereedschapskoffer - Robot

16-delige imitatiespeelgoed uit ecologisch rubberhout

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT184

Als ik later groot ben ... imitatiesets Plan Toys (15)

Dit is niet zomaar een gereedschapskist, dit is de houten gereedschapskoffer van Plan Toys.

Zie je het gekke robot gezichtje? Aan de zijkanten kan je robot armpjes geven en gekke constructies maken. Of draai hem om en bouw heel de kist om tot je eigen robot!

41,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5540

SamenstellingenHout
CollectieBlocks & Construction
TypeImitatiespeelgoed
Leeftijdvanaf 3 jaar

Unieke 16-delige gereedschapskist Robot met robotgezichtje en gaatjes voor armen en andere constructies te maken. Je kan dit kistje omdraaien en ombouwen tot een robot. Dit koffertje is superleuk om voor kleine bouwers, gemaakt uit rubberhout en afgewerkt met verf op waterbasis.

Inhoud van de gereedschapskist: 1 hamer, 4 schroeven, 4 spijkers, 4 moeren, een schroevendraaier en 6 houten plankjes in verschillende formaten.

Afmetingen kist: 20,5 x 11 x 13 cm

Materiaal: ecologisch rubberhout - verf op waterbasis

_

Dit speelgoed van PlanToys is gemaakt van hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.89
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkeling PlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid. Duurzame speeltjes voor een duurzame wereld PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet. Eerste Speelgoed Collectie De Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie Als ik later groot ben ... imitatiesets Plan Toys
Inspiratie en stories