Houten gereedschapskoffer - Robot

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT184

Dit is niet zomaar een gereedschapskist, dit is de houten gereedschapskoffer van Plan Toys.

Zie je het gekke robot gezichtje? Aan de zijkanten kan je robot armpjes geven en gekke constructies maken. Of draai hem om en bouw heel de kist om tot je eigen robot!

40,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5540

SamenstellingenHout
CollectieBlocks & Construction
TypeImitatiespeelgoed
Leeftijdvanaf 3 jaar

Unieke 16-delige gereedschapskist Robot met robotgezichtje en gaatjes voor armen en andere constructies te maken. Je kan dit kistje omdraaien en ombouwen tot een robot. Dit koffertje is superleuk om voor kleine bouwers, gemaakt uit rubberhout en afgewerkt met verf op waterbasis.

Inhoud van de gereedschapskist: 1 hamer, 4 schroeven, 4 spijkers, 4 moeren, een schroevendraaier en 6 houten plankjes in verschillende formaten.

Afmetingen kist: 20,5 x 11 x 13 cm

Materiaal: ecologisch rubberhout - verf op waterbasis

_

Dit speelgoed van PlanToys is gemaakt van hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.89
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Het hout is afkomstig van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Bij het maken van houten speelgoed blijven vaak kleine stukjes resthout over. Bij PlanToys niet. De takken van oude rubberbomen en het afval dat overschiet na het maken van het basis houten speelgoed wordt versnipperd en verwerkt tot Planwood, daar maken ze badspeelgoed van . Verder wordt het speelgoed gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar opnieuw goed voor het milieu. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorgt draagt voor onze planeet.