Houten stapelspel - Twist Dieren

Leerrijke houten schroefdieren, set van 4, vanaf 18 maanden

Staat: Nieuw product

Trixie

TRX837

Mini cadeautjes, maxi pret! (122)

KleruSchroeven maar! Met deze leuke schroefdieren leren kinderen twee elementen in elkaar te draaien. Een natuurlijk ook uit elkaar.

Ze kunnen ook gekke kleurcombinaties maken of net de juiste kleuren tot leuke dierenvrienden samen brengen. Mooi educatief houten speelgoed!

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 36-806

SamenstellingenHout
TypeBehendigheidsspelletjes
Leeftijdvanaf 18 maanden

Houten stapelspel Twist Dieren van TRIXIE is geweldig speelgoed om de motoriek en coördinatie van kinderen spelenderwijs te verbeteren. De set bevat 4 verschillende dierenpopjes. De schroefdieren zijn gemaakt van 100% FSC © gecertificeerd hout. Alle verven zijn op waterbasis en veilig voor baby's.

Leeftijd: vanaf 18 maanden
Materiaal: 100% FSC© gecertificeerd beukenhout en verf op waterbasis
Afmetingen: 9,3 x 3,4 cm

_

WORLD OF PLAY van Trixie laat je fantasie de vrije loop terwijl je samen speelt, leert en groeit. Een nagelnieuwe collectie van spelletjes uit stevig karton, zachte knuffels en houten speelgoed. Geïnspireerd door de eindeloze verbeeldingskracht van kinderen, creëert TRIXIE een speeltuin die de verbeelding van je mini doet pieken. Elk speeltje wordt gekenmerkt door een tijdloos ontwerp en gemaakt uit duurzame materialen om ervoor te zorgen dat dit speelgoed generaties lang kan worden doorgegeven. Welkom in een oneindige speelwereld!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Trixie is een fris en jong merk voor de allerkleinsten tot de flinke kleuters en net iets ouder. Al hun producten zijn met grote zorg ­ontworpen met originele, kleurrijke prints en fijne materialen, zonder schadelijke stoffen en vervaardigd uit uiterst zacht biokatoen. Dit Belgisch merk is zeker het ontdekken waard!Fantasierijke collecties voor baby’s tot tienersBij Trixie vind je alle basisbenodigdheden en decoratie voor een prachtige kinderkamer. Ook voor de badkamer en speelkamer heeft Trixie de juiste accessoires in huis. De collecties gaan van echte eyecatchers met felle kleuren en levendige prints, tot collecties met zachtere kleuren en subtielere prints.Mooie kinderproducten met respect voor het milieuTrixies producten moeten niet enkel mooi zijn, maar moeten ook lief zijn voor onze planeet . Daarom kiezen zij steeds voor de stof- en productiekwaliteit en maken ze steeds hun producten van biologisch katoen .
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories