Michael speelcamera - Golden caramel multi mix

Houten speelgoedcamera voor kinderen in aardse kleur

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD4677

Stijlvol spelen met Liewood (50)

Rondom je kijken, vormen herkennen en fantasierijk spel worden aangemoedigd met deze speelgoedcamera voor kinderen.

De speelcamera is gemaakt van stevig beukenhout en heeft een polsbandje zodat je kleine fotograaf zijn waardevolle fototoestel niet kan laten vallen.

32,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW14543-3061-ONE SIZE-CU

CollectieMichael
TypeImitatiespeelgoed
PrintsGolden caramel
KleurBruin
Korting- 40 %
STOP/FINISTOP

Michael speelcamera Golden Caramel multi mix uit de speelgoedcollectie van LIEWOOD. De camera heeft een polsbandje, échte drukknop en is gemaakt uit duurzaam materiaal dat extra lang meegaat. Hou je van houten speelgoed dan mag dit speeltje niet ontbreken in je collectie!

Materiaal: 100% beukenhout, met CE-label
Afmetingen: 7,2 x 11 x 7 cm
Onderhoud: proper maken met vochtige doek - niet onderdompelen in water - aan de lucht laten drogen

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en zacht breiwerk tot hip kinderservies - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Ook hun duurzaam speelgoed is onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Stijlvol spelen met Liewood
Inspiratie en stories