Selma retro telefoon - Blue fog multi mix

Klassieke speelgoedtelefoon voor kinderen uit beukenhout

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD4429

Stijlvol spelen met Liewood (52)

Ring, ringggg, ... je telefoon gaat. Wie zou het zijn?

Deze klassieke speelgoedtelefoon van het stijlvolle Liewood is niet alleen een geweldige manier om te voorkomen dat je kind je eigen telefoon (weer) steelt, het is ook perfect houten speelgoed voor fantasierijk spel.

42,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW14417-6944-ONE SIZE-CU

TypeImitatiespeelgoed
PrintsBlue fog
KleurBlauw

Selma retro telefoon Blue Fog Multi Mix van LIEWOOD is wondermooi imitatiespeelgoed uit hout. De speelgoedtelefoon heeft een echte draaischijf en de hoorn past perfect in kleine handjes. Laat je kleintje net doen alsof ze hun beste vriendjes opbellen of een telefoontje doen naar oma om hun dag te vertellen.

Materiaal: 100% beukenhout, CE-gemarkeerd
Afmetingen: 13,5 x 7 x 15 cm
Onderhoud: Reinigen met vochtige doek - Niet onderdompelen in water - Aan de lucht laten drogen

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en zacht breiwerk tot hip kinderservies - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Stijlvol spelen met Liewood
Inspiratie en stories