Panorama behang - World map

Staat: Nieuw product

MIMI'lou

MML068

Welcome to my jungle! (351)

Geef de babykamer, kinderkamer of speelkamer een frisse en unieke toets met dit prachtig panorama behang van Mimi'lou.

Op de kleurrijke wereldkaart ontdek je ontelbaar veel dieren in hun natuurlijke habitat. Elke keer als jullie er samen naar kijken zal je een nieuw beestje ontdekken en zo weet je meteen waar ze leven. Voor kleine wereldontdekkers!

125,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : PPP04

TypeBehangpapier
KleurMeerkleurig
ThemaTrip rond de wereld
STOP/FINISTOP

Wereld panorama behang World Map van het Franse Mimi'lou. Een mooi tafereel om een kale muur op te vrolijken en de juiste sfeer in de kinderkamer te zetten. Alleen voor écht originele kamertjes!

Afmetingen: breedte panorama 200 cm breed x 250 cm hoog - afmetingen rol: 50 cm x 10 m

Materiaal: semi satijnen, non-woven vliesbehang 150 g - afwasbaar - geprint met milieu vriendelijke inkt

De MIMI'lou panorama's maken een kale muur instant trendy. De prent bestaat uit verschillende stroken van 50 cm breed die je makkelijk op de muur kan positioneren en behangen.

_

MIMI'lou is een poëtisch Frans merkje dat op enkele jaren tijd is uitgegroeid tot een wondermooi en uniek merk met knappe muurstickers, fijne posters, panorama behang en allerlei mooie items geïnspireerd op de rijke verbeeldingswereld van onze kleintjes.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
65060.829
MIMI'lou - Ontwerpster Miriam Derville haalt haar inspiratie voor muurstickers en decoratie bij de onschuldige wereld van kinderen. Ze maakt poëtische en geraffineerde muurstickers waarbij het net lijkt of je alles zelf getekend hebt met de hand, maar niets in minder waar. Het enig wat je hoeft te doen, is plakken en je bent klaar! De stickers kunnen je muur, deur, meubels of welk glad oppervlak dan ook opvrolijken!
Collectie Welcome to my jungle!
Inspiratie en stories