Unieke spaarpot - Piraat

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ782

Alles voor een piratenfeestje! (13)

Bij een coole schatkist als deze, hoort natuurlijk een kostbare schat. Steek er je zakcentjes, kostbare schatten of spulletjes in en sluit de spaarpot af met het bijhorend slot. Zo zitten ze veilig.

De stoere piraten illustraties en binnenkant van rood fluweel maken de look van dit stoer stuk woondecoratie helemaal af.

13,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DD03331

CollectieLittle big room
TypeSpaarpotjes
Leeftijdvanaf 3 jaar

Spaarpot schatkist Piraat uit the Little Big Room collectie by Djeco en is ideaal om je spaarcentjes in te verzamelen, hij sluit met een mooi hengsel en er hangt zelfs een slot aan. Een fijn geschenk voor een verjaardag of speciale gelegenheid.

Afmetingen: 12 x 8,2 x 10 cm - gleuf voor centjes is ongeveer 4,5 cm lang
Materiaal: gelamineerd karton - hout - metaal
Illustraties: Steve Simpson

Inclusief hangslot en 2 sleuteltjes.

_

De magische collectie van het Franse DJECO zijn kleurrijk en zitten vol fantasie, net zoals onze kinderen. Het zijn kleine geschenkjes, mooie hebbedingen om te geven én te krijgen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Manon H.
  •  de 19/05/2023
Spaarpot was kleiner dan gedacht en het slotje werkt niet fijn
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Alles voor een piratenfeestje!
Inspiratie en stories