Water lily's - Open-ended foam speelgoed

Set van 5 waterlellies uit zacht en duurzaam EVA schuim

Staat: Nieuw product

MOESplay

MOP020

Bouw gekke parcours met MOES Play (9)

De waterlelies bestaan uit een set van 5 met verschillende vormen zodat je keer na keer een leuk parcours maken, meer of minder uitdagend.

Wie wordt een echte held en kan via de Lily Pads over het water lopen om zo de overkant te bereiken? De juiste balans vinden is zeer belangrijk wanneer het meer moet worden overgestoken!

59,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : MOES020

Water lily's is open-ended speelgoed van het Belgische merk MOES PLAY dat perfect past in de belevingswereld van kinderen én bijdraagt tot een leuke stimulatie van de motoriek. Kinderen hebben geen handleiding of uitleg nodig maar weten meteen raad met dit uniek speelgoed uit licht, zacht en toch duurzame foam.

Je kan deze muntgroene waterbloemen zelfs gebruiken in het bad, douche of zwembad. Ook leuk om te weten is dat deze wanneer ze nat zijn blijven kleven aan de wand van het bad of douche.

Leuke speeltip: De Lily Pads passen niet alleen perfect bij de Mushrooms maar kunnen ook gecombineerd worden met de Turtle uit de Sea Life Collectie. Omdat ze dezelfde kleur hebben zijn deze twee zeker een winnende combinatie!

Afmetingen : Ø 16 cm x 2-8 cm

Materiaal: 100% EVA schuim • zeer zacht en licht • duurzaam karakter • vrij van toxische stoffen

Gebruiksadvies: eenvoudig proper maken met een vochtige doek

_

MOES PLAY en De Kleine Zebra, dat is een match made in heaven. Dit jonge merk uit België is gemaakt met liefde en passie maar ook kennis van wat kinderen boeit en spelen leuk maakt. Hun focus ligt op duurzaam open-ended speelgoed dat naast multifunctioneel ook award-winning is. Kortom prachtig design dat geen uitleg nodig heeft en aangename kleuren die perfect passen in elk modern interieur. Ontdek de hele collectie en laat je verwonderen >

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
730300.111
Imagine, play, wonder - dat zijn de 3 keywords van MOES Play . Dit jonge Belgische merk vrolijkt onze shop op met open-ended speelgoed in zacht EVA foam, een zacht, licht en duurzaam materiaal. Geweldig speelgoed waarmee je kind alle kanten uit kan. Moes stimuleert de  creativiteit en motoriek van kinderen op een leuke en originele manier.  Design speelgoed dat bijdraagt aan de motorische ontwikkeling van je kind Hun grootste bron van inspiratie halen ze uit de natuur. MOES neemt iedereen mee op een reis rond de wereld die zal worden uitgestippeld door hun eigentijdse collecties. Herkenning is een belangrijk element bij het bepalen van nieuwe vormen en figuren. Daarom betrekken ze hun doelpubliek - lees eigen kindjes en vriendjes - nauw in elke fase van ontwerp. MOES items lenen zich perfect om te gebruiken als open-ended play maar stimuleren ook om samen te spelen. De MOES speelblokken nodigen echt uit tot samenspe l. Samen met het hele gezin, vriendjes of vriendinnetjes, oma & opa, zorgt deze collectie voor plezier en onvergetelijke momenten samen. Veel speelplezier!
Collectie Bouw gekke parcours met MOES Play
Inspiratie en stories