Baby Turtles - 2 stuks - Open-ended foam speelgoed

Leuke set van 2 mini turtles uit zacht en licht EVA schuim

Staat: Nieuw product

MOESplay

MOP021

Bouw gekke parcours met MOES Play (9)

Maak kennis met deze kleine maar oh zo leuke sla-etende mini vrienden!

De Baby Turtles hebben dezelfde afmetingen als de baby turtle uit de grote set Moes schildpadden. Je kan deze ook perfect combineren met andere MOES items om de leukste speelmomenten te creëren.

19,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : MOES021

Set van 2 Baby Turtles is origineel en uniek open-ended foam speelgoed van het Belgische MOES Play. Ideaal om je Sea Life familie uit te breiden. Combineer deze set met de grote Turtle of stepping shelves om elke keer weer leuke parcours te bouwen en de fantasie de vrije loop te laten.

De Baby Turtles passen in de belevingswereld van kinderen én dragen bij tot een leuke stimulatie van de motoriek. Kinderen hebben geen handleiding of uitleg nodig maar weten meteen raad met dit uniek speelgoed uit licht, zacht en toch duurzame foam.

Materiaal: 100% EVA schuim • zeer zacht en licht • duurzaam karakter • vrij van toxische stoffen

Gebruiksadvies: enkel proper maken met wat water en een vochtige doek

_

MOES PLAY en De Kleine Zebra, dat is een match made in heaven. Dit jonge merk uit België is gemaakt met liefde en passie maar ook kennis van wat kinderen boeit en spelen leuk maakt. Hun focus ligt op duurzaam open-ended speelgoed dat naast multifunctioneel ook award-winning is. Kortom prachtig design dat geen uitleg nodig heeft en perfect matched met elk modern interieur. Ontdek de hele collectie en laat je verwonderen >

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Imagine, play, wonder - dat zijn de 3 keywords van MOES Play . Dit jonge Belgische merk vrolijkt onze shop op met open-ended speelgoed in zacht EVA foam, een zacht, licht en duurzaam materiaal. Geweldig speelgoed waarmee je kind alle kanten uit kan. Moes stimuleert de  creativiteit en motoriek van kinderen op een leuke en originele manier.  Design speelgoed dat bijdraagt aan de motorische ontwikkeling van je kind Hun grootste bron van inspiratie halen ze uit de natuur. MOES neemt iedereen mee op een reis rond de wereld die zal worden uitgestippeld door hun eigentijdse collecties. Herkenning is een belangrijk element bij het bepalen van nieuwe vormen en figuren. Daarom betrekken ze hun doelpubliek - lees eigen kindjes en vriendjes - nauw in elke fase van ontwerp. MOES items lenen zich perfect om te gebruiken als open-ended play maar stimuleren ook om samen te spelen. De MOES speelblokken nodigen echt uit tot samenspe l. Samen met het hele gezin, vriendjes of vriendinnetjes, oma & opa, zorgt deze collectie voor plezier en onvergetelijke momenten samen. Veel speelplezier!
Collectie Bouw gekke parcours met MOES Play
Inspiratie en stories