Turtle & Baby - Open-ended foam speelgoed

Grote en kleine schildpad uit EVA schuim, set van 2

Staat: Nieuw product

MOESplay

MOP001

Bouw gekke parcours met MOES Play (9)

Wist je dat schildpadden dol zijn op spelen? Maak kennis met dit duo sla-etende vriendjes uit de collectie open-end speelgoed van Moes Play.

Droomde je kind er altijd al van om op de rug van een schildpad te zitten? Met de MOES Turtle set kan deze droom werkelijkheid worden! Naast schildpadrijden kan je kind nog veel meer dingen met ze doen, zoals balanceren, schommelen, surfen en parcours bouwen.

99,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : MOES001

Turtle & Baby Open-ended foam speelgoed van het Belgische MOES Play bestaan uit een grote papa/mama schildpad en een klein baby'tje uit licht, zacht en duurzaam EVA schuim.

Te gebruiken als:

open-ended speelgoed
opstapje
stoeltje
schommelbord
deel van je parcours
....

Dit schommeldier is - net als de rest van de Moes collectie - gemaakt uit een stevig maar toch zachte foam. Deze is zeer licht, makkelijk af te wassen en bevat geen schadelijke stoffen. Kinderen kunnen het ook perfect zelf door de kamer verplaatsen en kunnen zo zelfstandiger spelen. Ook perfect te combineren met ander speelgoed zoals de stepping shells.

Afmetingen: 64 x 20 x 16 cm

Materiaal: 100% EVA schuim • zeer zacht en licht • duurzaam karakter • vrij van toxische stoffen

Gebruiksadvies: proper maken met een vochtige doek

_

MOES PLAY en De Kleine Zebra, dat is een match made in heaven. Dit jonge merk uit België is gemaakt met liefde en passie maar ook kennis van wat kinderen boeit en spelen leuk maakt. Hun focus ligt op duurzaam open-ended speelgoed dat naast multifunctioneel ook award-winning is. Kortom prachtig design dat geen uitleg nodig heeft en perfect matched met elk modern interieur. Ontdek de hele collectie en laat je verwonderen >

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1663.5200.111
Imagine, play, wonder - dat zijn de 3 keywords van MOES Play . Dit jonge Belgische merk vrolijkt onze shop op met open-ended speelgoed in zacht EVA foam, een zacht, licht en duurzaam materiaal. Geweldig speelgoed waarmee je kind alle kanten uit kan. Moes stimuleert de  creativiteit en motoriek van kinderen op een leuke en originele manier.  Design speelgoed dat bijdraagt aan de motorische ontwikkeling van je kind Hun grootste bron van inspiratie halen ze uit de natuur. MOES neemt iedereen mee op een reis rond de wereld die zal worden uitgestippeld door hun eigentijdse collecties. Herkenning is een belangrijk element bij het bepalen van nieuwe vormen en figuren. Daarom betrekken ze hun doelpubliek - lees eigen kindjes en vriendjes - nauw in elke fase van ontwerp. MOES items lenen zich perfect om te gebruiken als open-ended play maar stimuleren ook om samen te spelen. De MOES speelblokken nodigen echt uit tot samenspe l. Samen met het hele gezin, vriendjes of vriendinnetjes, oma & opa, zorgt deze collectie voor plezier en onvergetelijke momenten samen. Veel speelplezier!
Collectie Bouw gekke parcours met MOES Play
Inspiratie en stories