Zachte parkomrander blauw - Sous mon baobab

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO156

Sous mon baobab - Moulin roty (26)

Maak van je babypark een heerlijk gezellig plekje om te vertoeven dankzij deze zachte boxomrander van Moulin Roty.

De parkomrander heeft 2 verschillende zijdes - eentje met een print van savanne dieren en een effen kant - zo kan je lekker afwisselen of jouw favoriet kan uitspelen.

79,90 €

63,92 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 669091

CollectieSous mon Baobab
TypeBed- en parkomranders
Leeftijdvanaf de geboorte

Knappe bed- en parkomrander uit de Sous Mon Baobab babycollectie van Moulin Roty. Aan de ene zijde heeft deze bedbumper een print van illustratrice Elodie Coudray met safari dieren, de andere zijde is effen groen. Je kan deze lange parkomrander makkelijk vastmaken met de donkergroene strikjes.

Bijpassend babydeken is apart verkrijgbaar en maakt het plaatje compleet.

Materiaal: linnen en katoen

Afmetingen: 180 x 33 cm

_

Zie je in de verte, daar midden in de savanne, een leeuw, een giraf en olifant? Deze 3 karakters vormen eye-catching prints en illustraties in prachtige waterverf en brengen de Moulin Roty newborn collectie Sous mon baobob helemaal tot leven.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Sous mon baobab - Moulin roty
Inspiratie en stories