rollenspel by HABA: spelend leren!

Kinderen houden van verkleden! ... Stoere ridders, dappere indianen en avontuurlijke piraten... Met deze verkleedsets en accessoires kunnen kinderen eindeloos spelen en fantaseren!

Kapitein Karel hijst de zeilen en vaart het zeegat uit! Met zijn slipjas en riem, hoed en baard verandert ieder kind in een wip in een dappere piraat. Vijandelijk schip in zicht! Kapitein Karel trekt zijn sabel en houdt de voetboei klaar. Samen met zijn papegaai beleeft hij op volle zee een heleboel spannende avonturen.

In razende galop komt Henri Habasterk de hoek om gereden. Zijn paard is al klaar voor het toernooi. Deze Henri Habasterk-collectie is de perfecte uitrusting voor alle ridderspellen - zacht materiaal garandeert veilig spelplezier - met vele details vormgegeven - ideaal voor talloze rollenspellen!

Gebruik je ogen, Dappere Adelaar. Amper zijn de kleine krijgers in hun indianenpak gekropen of er staan hen een heleboel spannende avonturen te wachten. Met deze serie verkleedkleding en geraffineerde accessoires kunnen kinderen eindeloos spelen en fantaseren!

Taalkeuze