Sonix-spellen van Janod

Janod ontwikkelde een reeks met visuele en auditieve geheugenspelletjes voor kleine en grotere kids. De spellen van het Sonix-assortiment zijn specifiek ontworpen om de volgende vermogens bij je kind te stimuleren: waarneming, inzicht, auditief geheugen, logica, observatievermogen en taalgebruik. Samen met de bijgeleverde CD kun je met het spel in totaal vier spellen spelen, waaronder:
1.Het visueel geheugenspel. Hierbij is het doel om van de speelkaarten de meeste paren te verzamelen.
2. Het lottospel: degene die als eerst al zijn kaarten omgedraaid heeft, nadat het geluid te horen is geweest, heeft gewonnen.
3. Het snelheidspel. De winnaar is degene die na het horen van een willekeurig geluid, het grootst aantal kaarten verzamelt.
4. Het visueel en auditief geheugenspel. Hierbij moet u de positie van de kaart onthouden en vervolgens de juiste kaart aanwijzen die overeenkomt met het geluid.

Keuze uit 4 spellen: 2 met dierengeluiden en 2 met muziekinstrumenten. Telkens in een junior-versie voor kinderen van 3 tot 5 jaar en een family-versie voor kids vanaf 6 jaar. Uiteraard mag mama en papa ook mee spelen :-)

Taalkeuze