Slaap zacht met Liewood

Slaap zacht met Liewood

Sorteren

GOEDE NACHT MET LIEWOOD – Creëer een gezellige sfeer in de kinderkamer zodat uw kleine schat elke avond mooie dromen heeft met de prachtige decoratieaccessoires van LIEWOOD! Vul de kamer met prachtige verlichting en dierenmobiles of kleed het bed aan met een elegant muskietennet en zachte kussens. Zulke prachtige objecten zullen de kamer van uw kleine schat opfleuren...

Liewood knuffels voor onvergetelijke knuffelmomenten

Duik in de magie van sterrennachten met de schattige knuffels Liewood. Elk knuffel is met zorg ontworpen om uw kleintje de perfecte slaapvriend te bieden. Of het nu gaat om de zachte konijnknuffel, de knuffelbare beerknuffel of de charmante hondenknuffel, elke knuffel van Liewood staat voor zachtheid en troost. Gemaakt van hoogwaardige materialen, zijn deze knuffels zowel zacht voor de babyhuid als duurzaam voor jaren van nachtelijke avonturen.

Liewood nachtlampjes: Winston, Samuel, Watson...

Creëer een rustgevende sfeer in de kamer van uw kleine schat met de nachtlampjes Liewood. Deze fijne kleine lampjes geven een zacht en warm licht, ideaal om uw kind te geruststellen bij het slapengaan. Of het nu de charmante eenhoornnachtlamp of de beernachtlamp is, elk stuk is ontworpen met artistieke nauwkeurigheid en aandacht voor detail die kenmerkend zijn voor het merk Liewood. Geef uw kleine nachtelijke ontdekkingsreiziger het troostende gezelschap van deze betoverende nachtlampjes.

Duik in een cocon van zachtheid met de Liewood dekbedovertrekken

Maak het slaapritueel tot een comfortabel avontuur met de luxueuze dekbedovertrekken Liewood. Elk beddengoedset nodigt uit tot dromen... De zachte en ademende materialen zullen uw kind omhullen in een cocon van comfort tijdens zijn slaap. Laat de magie van de dekbedovertrekken van Liewood de verbeelding van uw kleintje inspireren in zijn zoete dromen.

De Liewood pyjama's: voor vredige nachten...

Geef uw kleine schat vredige en comfortabele slaapnachten met de delicate pyjama's Liewood. Elk stuk is ontworpen voor een perfecte pasvorm, zodat uw kind zich comfortabel kan nestelen voor de nacht. De pyjama's van Liewood combineren stijl en functionaliteit en bieden een keuze aan leuke patronen en rustgevende kleuren. Vul de slaapervaring aan met bijpassende accessoires zoals de kleine muziekmobieltjes, de gezellige baby nestjes en de knuffelige pluche dieren.

Toont 49 - 84 van de 84 items

Toont 49 - 84 van de 84 items