Duurzaam Winston nachtlampje - Mouse sandy

Oplaadbaar kinderlampje in de vorm van een knappe muis

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD3536

Slaap zacht met Liewood (89)

Ga de nacht in met een gerust gevoel en extra geborgenheid met dit draagbaar muizen nachtlampje. Dit cute kinderlampje kan je gebruiken met of zonder snoer.

Neem het super leuke, draadloze lichtje mee naar het toilet tijdens de nacht of een nachtvoeding. Ook handig voor mama's en papa's die 's nachts op zoek moeten naar verloren tutjes of knuffels ;-)

47,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW12724-9547-ONE SIZE-CU

CollectieWinston
TypeNachtlampjes
KleurCrème
DiertjesMuis
Korting- 40 %

Oplaadbaar nachtlampje Winston Mouse Sandy is met voorsprong één van de meest schattige lampjes die je ooit zag. De Liewood nachtlampjes zien er mooi overdag én 's nachts uit en zijn de beste vriend om je kleintje gezelschap te houden tijdens de donkere nacht.

Materiaal: 100% silicone, met CE-label + snoer om op te laden
Afmetingen: 10,5 cm diameter / 14 cm hoog
Onderhoud: enkel proper maken met vochtige doek • niet onderdompelen in water • aan de lucht laten drogen

_

LIEWOOD maakt kinderspullen fun & functional. Wij zijn fan van het design en de mooie moderne kleuren. Dit Deense merk maakt het leven van kinderen en ouders bewuster mooier. Ontdek de hele collectie nachtlampjes, tetradoeken, strandcollectie, baby musthaves en meer >

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Slaap zacht met Liewood
Inspiratie en stories