100% ♡ voor Brouksisters

09.01.2019

Zussen die samen een eigen merk opstarten, dat klinkt ons bekend in de oren.... :-) En dat is precies het verhaal achter dit heerlijk merkje uit onze webshop: Brouksisters. Het is de droom van de zusjes Lior en Paz uit Tel-Aviv, Israël. Oftewel een grafisch vormgeefster en een industrieel designer die samen met veel liefde voor vorm en materialen hun eigen kindermerkje uit de grond stampten. Brouksisters specialiseert zich in kindertextiel - slaapzaken, dekentjes, kussens, bedbumpers, tutdoekjes, ... - allemaal uit 100% organische materialen: mooi, zacht en hypo-allergeen. Zelfs de verpakking is recycleerbaar!

brouksisters organische baby collectie items

Beter nog, elk ontwerp wordt eerst getest met echte kindjes. De zusjes hebben samen 4 kindjes en zij zijn meteen hun in-house-models. Ze laten hun ontwerpen los op de kinderen en zo ontdekken ze snel wat aanslaat en wat niet voor het in hun echte collectie komt. Je kan dus zeker zijn dat de items uit deze collectie zonder meer een echte hit worden bij elk kind.

brouk sisters babydekentjes bedbumper

Brouksisters toont dat biologisch katoen niet saai hoeft te zijn. Ze ontwierpen 2 leuke diertjes - Philippe de kat en Olivier de gekke egel - om hun collectie leven in te blazen en tegelijk een nieuw, leuk vriendje voor je kleintje wordt. Daarnaast heb je de keuze uit 2 zachte kleurtjes, de details zijn in verf op waterbasis en zonder gebruik van schadelijke stoffen op de zachte stof gedrukt.

brouksisters numi philippe de kat en olivier

Kijk naar die babydekentjes ... een echt knuffeldeken! We weten allemaal hoe kindjes er gehecht aan kunnen geraken voor het leven. Zo erg dat je ze zelf niet even kan wassen, ken je dat? Wel dit is echt zo een toppertje. Je hebt een zacht zomerdekentje en een dikker babydeken waar je ook op kan spelen. Allemaal lekker zacht, gezellig en dankzij de lange neus van Oliver de egel kan je kindje er ook nog mee spelen, het makkelijk vastnemen en wordt het echt een vriendje voor het leven.

babydeken bio katoen veilig voor baby's superzacht

“Onze dekentjes en kussens kunnen overal mee naartoe gaan met je kind. Ze zijn er altijd en zorgen voor een vertrouwd, geruststellend gevoel dat alleen een echte vriend je geven kan.” aldus de zusjes Brouk.

hypoallergene bedbumper olivier brouksisters organisch katoen

babybed mooiste aankleding brouksisters

Kies dus een echt tof exemplaar, zoals de wikkelslaapzak verkrijgbaar in zacht roze en tijdloos grijs. Hoe zalig knus ziet die eruit? Of de mulit-functionele Numi doek met Philippe de kat. Een ideaal maatje als er gegeten wordt, maar ook als de tandjes doorkomen en de 'zeverkraan' open staat ;-) Bovendien kan je hem ook als tut- en knuffeldoekje gebruiken. Een super kraamgeschenkje lijkt ons.

Zo nu kennen jullie ook dit klein maar fijn nieuw merkje in ons assortiment, met oog voor wat mooi is maar ook de planeet belangrijk vindt en enkel op organische manier produceert met materialen van natuurlijke oorsprong. Wij zijn dus helemaal fan, jij ook? Prima! Ontdek de volledige collectie hier.

brouksisters kids items organisch hipbrouksistersbrouksisters baby musthaveshttps://www.kleinezebra.com/multifunctioneel-slabje-numi-in-biologisch-katoen-grijs-19412.html