Hippe baby slaapzak Olivier in roze bio-katoen

Staat: Nieuw product

Brouksisters

BBK006

Wikkel je kleine hartendief lekker warm in met deze toffe baby slaapzak Olivier van Brouksisters. Hij is helemaal gemaakt uit organische materialen en ziet er gewoon super schattig uit. Je wikkelt je kleintje makkelijk in en hij of zij doet een zalig dutje en heeft het altijd lekker warm.

Je kan deze slaapzak met kap gebruiken van wieg over box tot draagmand, alle seizoenen en vanaf de geboorte.

42,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Maak kennis met Olivier. Met zijn lange neus en vlekjes een grappige vriend voor de kinderkamer. Deze unieke slaapzak met stippen van Brouksisters is heerlijk zacht en vrolijkt elk bedje, wieg of park op. Ook verkrijgbaar in grijs.

Olivier, de gekke egel, is beschikbaar in verschillende baby-items waaronder een bedbumper, baby-dekentje, tutketting, slab, enzovoort. Bekijk zeker eens de rest van deze mooie collectie.

Afmetingen: 76 x 40 cm
Materiaal: 100% bio katoen - verf op waterbasis zonder schadelijke stoffen

Brouksisters is de droom van Lior en Paz uit Israël. Een grafisch vormgeefster en een industrieel designer die samen hun eigen kindermerkje maken. Ze specialiseren zich in kindertextiel dat volledig ecologisch is gemaakt, met mooie zachte, hypo-allergene materialen tot de verpakking is recycleerbaar. Mooi voor jezelf, je kleintje én de planeet. Daar gaan onze oogjes van blinken en hartjes sneller van slaan!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.36