Multifunctioneel slabje Numi in biologisch katoen - Grijs

Staat: Nieuw product

Brouksisters

BBK011

De 2 zussen van Brouksisters tonen dat biologisch katoen niet saai hoeft te zijn.

Philippe tovert een lach op ieders gezicht. Dit schattig diertje is een ideaal maatje als er gegeten wordt, maar ook als de tandjes doorkomen en de 'zeverkraan' open staat ;-)

16,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Originele Slab Numi met Philippe de poes - uit zacht, biologisch grijs katoen. Numi is een mulitfunctioneel baby-item. Je kan het als bavet gebruiken maar ook als knuffeldoekje of je bevestigt makkelijk het tutje aan de staart van dit gek beestje en maak er een tutdoekje van. Een erg mooi en origineel kraamcadeau of praktisch en mooi geschenkje voor een eerste verjaardag.

Maak kennis met Philippe de kat. Met zijn lange neus en vlekjes een grappige vriend voor de kinderkamer.

Afmetingen: 30 x 30 cm
Materiaal: 100% bio katoen - grijs

Brouksisters is de droom van Lior en Paz uit Israël. Een grafisch vormgeefster en een industrieel designer die samen hun eigen kindermerkje maken. Ze specialiseren zich in kindertextiel dat volledig ecologisch is gemaakt, met mooie zachte, hypo-allergene materialen tot de verpakking is recycleerbaar. Mooi voor jezelf, je kleintje én de planeet. Daar gaan onze oogjes van blinken en hartjes sneller van slaan!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.03
Brouksisters zijn 2 zussen Lior en Paz met een passie voor het ontwerpen van kwalitatief ecologisch kindertextiel. Al hun producten zijn gemaakt van 100% organisch katoen, ontworpen met oog voor detail en vervaardigd in Israël.Kwalitatieve kindercollecties vol kleurrijke diertjesMet Philippe de kat en Olivier de egel creëren de zusjes Brouk collecties om letterlijk en figuurlijk van weg te dromen. Van zachte dekentjes tot multifunctionele slabbetjes . Stuk voor stuk creatieve, originele en ecologische producten in levendige kleuren.Ecologische spulletjes voor de kinderkamerBrouksisters, dat staat voor natuurlijke, duurzame én veilige producten voor kids. Het kindertextiel is volledig ecologisch gemaakt met zachte en hypoallergene materialen, en omhuld in recycleerbare verpakking.  Mooi voor de planeet en lief voor de huid van jouw kindje!