4 soorten Nutcase helmen voor de hele familie

25.08.2022

nutcaseNog 1 week en het is september. De maand dat alles terug begint. Voor je het weet zit je weer in de routine en ben je elke dag op de weg naar school, het werk, de crèche, playdates, buitenschoolse activiteiten, ... tijd om een bijpassende Nutcase helm te kiezen voor heel de familie. Ja je leest het goed: we hebben bij DE KLEINE ZEBRA een helm voor iedereen: baby's, peuters, kleuters, kleine en 'grotere' kinderen (lees: mama en papa) iedereen kan zijn og haar favoriet kiezen én je kan matchen zodat je gezin mooi bij elkaar past zonder dat iemand in stijl, comfort en veiligheid moet inboeten.Er is een Nutcase (fiets)helm voor iedereenBreek je hoofd niet over de NUTCASE collectie, wij geven je graag een overzicht van de verschillende collecties en mogelijkheden zodat elke fietser, stepper, skater, ... in jouw gezin voorzien is van een mooie én kwaliteitsvolle valhelm.BABY NUTTYVanaf ongeveer 9 maanden kan je baby mee achterop de fiets. Een mooi aansluitende helm is dan zeker een must om dat tere hoofdje te beschermen.

Kies je favoriet uit de Baby Nutty collectie van Nutcase, er zijn helmen in verschillende kleuren en designs, speciaal ontworpen voor baby's tot 3 jaar.nutcase baby nutty fietshelm de kleine zebraMY LITTLE NUTTYVoor de iets grotere avontuurlijke kapoenen vanaf 3 jaar is er My Little Nutty. Deze kinderhelmen combineren moeiteloos een opvallend design met comfort en veiligheid.

De GEN4 generatie is ook uitgerust met het innovatief MIPS systeem voor extra bescherming bij een eventuele impact. Ideaal voor kinderen die leren fietsen maar ook voor als je met de loopfiets op pad gaat, stept naar school of in de fietskar of bakfiets kruipt.nutcase my little nutty kleuter peuter kinder fietshelm de kleine zebraLeuk extraatje: alle NUTCASE helmen zijn voorzien van een magnetische sluiting, die makkelijk en eenvoudig werkt en voorkomt dat de huid van je kleintje tussen de gesp raakt (we have all been there :-))STREETDe naam zegt het zelf: wil je je cool op straat begeven, ga dan voor een helm uit de Street lijn van Nutcase. Coole designs, opvallende kleuren: deze helmen zijn er voor een hoofdomtrek van 52 tot 64 cm. Ze zijn licht en toch stevig, met soepel gevormde buitenschaal, veel ventilatie en extra foampads voor het ultieme draagcomfort. Niet alleen voor kinderen maar ook voor tieners en ouders met stijl.nutcase my little nutty kleuter peuter kinder fietshelm de kleine zebraNog een fun fact: de GEN 4 helmen hebben allemaal een ponytail-gap. Een super handige opening achteraan voor je paardenstaart en om ervoor te zorgen dat je altijd gaat voor good hair days. De details maken het design.nutcase street veilige kinder fietshelm de kleine zebranutcase street veilige kinder fietshelm de kleine zebranutcase street veilige kinder fietshelm de kleine zebranutcase street veilige kinder fietshelm de kleine zebraVIOBen je een die hard fietser of verplaats je je graag zichtbaar door het verkeer dan is de VIO zeker iets voor jou. Deze fietshelmen zorgen voor extra zichtbaarheid tot op 150 meter dankzij de 360° geintegreerde LED-verlichting, makkelijk oplaadbaar via USB.nutcase street veilige vio fietshelm met lichtjes LEd verlichtingde kleine zebranutcase street veilige vio fietshelm met lichtjes LEd verlichtingde kleine zebraHet modern design is uiteraard ook voorzien van de gepatenteerde MIPS-technologie. Dit is een extra, gele bescherming binnenin de helm. Het gepatenteerd design is ontwikkeld en uitgebreid getest in Zweden. Het bestaat uit een extra laag in de helm die meebeweegt met je hoofd en een kleine beweging toelaat tussen de helm en je hoofd zodat de impact bij een val beter wordt opgevangen.

Dit uniek systeem maakt de Nutcase helmen nog veiliger dan dat ze al zijn. Alleen maar top dus!nutcase street veilige vio fietshelm met lichtjes LEd verlichtingde kleine zebra

Zo nu ben je helemaal mee met de NUTCASE collecties en kan je je favorieten eruit pikken naar gelang de leeftijd en stijl van je hele familie #ilovemybrainWelke NUTCASE helm kies jij? >Te ontdekken
Article similaires