Carnaval is pas compleet met de juiste cape

05.02.2019

Carnaval, dat is één groot verkleedfeest en de vermommingen zijn eindeloos. Maar je hoeft het soms niet ver te zoeken, zo hebben wij verschillende capes in onze collectie verkleedkledij: de oplossing om je op 1-2-3 om te toveren in wat je maar wil.

sprookjesachtige cape roodkapje carnaval verkleden

Met een simpele cape geraak je al heel ver, hieronder vind je een selectie van de tofste exemplaren, wij zijn er zeker van dat er een winner voor jouw peuter, kleuter of kind dat niet zo houdt van tirlantijntjes bij zit. Zo een verkleedcape is super makkelijk aan en uit te doen, ideaal voor de allerkleinste feestneuzen, om carnaval op de crèche te vieren zonder bewegingsvrijheid te verliezen. Ook voor de verkleedkoffer zijn verkleedcapes een prima aanwinst: ze zijn snel aan te doen - zonder hulp van mama of papa - en zijn even snel weer uit als je moet veranderen van personage in het rollenspel. Plus ze gaan ook langer dan 1 carnavalsfeest mee, doordat je ze met een simpele velcro sluiting rond de nek hangt passen ze vaak jaren lang en voor zowel kleine broer als de grote fiere zus.

Hier volgt een greep uit ons ongelofelijk aanbod, klaar? Scrollen maar!

souza cape zorro

cape verkleden souza for kids

kleuterverkleedkledij peuters hondje dierencape

peuter verkleedcape dieren hond

leeuwencape souza schattige verkleedkledij voor peuters en kleuters 2 jaar

capes om je te verkleden

datrh vader verkleedcape souza for kids de kleine zebra

capes om je te verkleden voor jongens en meisjes

dino cape peuters kleuters carnaval

tovernaars cape met sterren

dino cape peuter baby verkleden in de opvang

Je hebt bovendien niet alleen superheldencapes maar ook sprookjesachtige capes in rijke kleurtjes, tovernaarscapes, dieren capes, tyrannosaurus capes, ridder capeszeemeermin- en zelfs eenhoorn capes ... kortom keuze zat. Welke is jouw favoriet?

Te ontdekken