adorable cape chien (18-36m)

Dog toddler hondencape

Staat: Nieuw product

Great Pretenders

Weet jij hoeveel stippen een dalmatiër heeft? Ben jij een echte dierenvriend? Dan is de hondencape een musthave voor in je verkleedkoffer! De cape komt uit de toddler-collectie van Great Pretenders en spreekt tot de verbeelding van mini-ontdekkers.

26,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

De cape met kap is afgewerkt met een grappige staart achteraan en dolleuke oren. Met klittenbandsluiting aan de hals. Voor peuters van 1.5 tot 3 jaar.


PersonageDier
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Net zoals de meeste sprookjes begint ook het verhaal van Great Pretenders met "Er was eens". Zo was er een bezorgde mama die op zoek ging naar fantasievol speelgoed voor haar kids. Maar helaas vond ze niet wat ze zocht. De ambitieuze mama bleef niet treuren en ging gewoon zelf aan de slag! Het resultaat? Verbluffende dress-up kostuums en accessoires in prachtige (velours)stoffen! Ben jij een superheld, lieveheersbeestje of ridder? Great Pretenders gelooft dat verkleden meer betekent dan alleen maar een kostuum dragen. Rollenspel maakt de wereld meer begrijpbaar voor kinderen. Zo bevordert een leuke verkleedpartij de sociale en emotionele ontwikkeling van kids. Het is een ideale uitlaatklep voor gevoelens en angsten. Hoe gaat het sprookje van Great Pretenders nu verder? Ontdek alle verkleedoutfits van dit Canadese merk en laat hun sprookje verder leven in jouw fantasie!