Geweldige dieprode cape Roodkapje

Staat: Nieuw product

Great Pretenders

Dit is de mooiste en meest luxueuze Roodkapjes cape ever! De donkerrode velour valt altijd perfect, de cape is uiteraard voorzien van een grote kap en blijft makkelijk zitten dankzij de velcro-sluiting en het strikje rond de hals.

Voor ontelbaar veel avonturen, ook buiten want je mag deze verkleedcape wassen in de machine.

19,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 52375

PersonageSprookjesfiguur
TypeVerkleedcapes
KleurRood

Roodkapje cape in dieprode velourstof, makkelijk met strikje rond te nek te binden en heerlijk om keer op keer aan te doen en in te spelen. Dit roodkapje hoeft niet bang te zijn voor de grote boze wolf.

We hebben van Great Pretenders heeft ook een prachtig Roodkapje verkleedjurk in onze collectie, zo maak je deze verkleedoutfit helemaal compleet.

Maten: 3-4 jaar & 5-6 jaar

Great Pretenders is een tof Canadees kindermerk - opgericht in 1989 - met een geweldige collectie verkleedkostuums en accessoires in prachtige (velours)stof. Stuk voor stuk van hoge-kwaliteit, ontworpen met oog voor detail en ideaal voor kinderen om hun creativiteit en verbeelding al van het prille begin te stimuleren. Wat wil jij vandaag zijn? Een heldhaftige superheld, schattig lieveheersbeestje of stoere ridder? Great Pretenders gelooft dat verkleden meer is dan alleen maar een kostuum aantrekken. Het is een ideale uitlaatklep voor gevoelens en angsten, plus rollenspel helpt kinderen zichzelf uit te drukken en te ontwikkelen. Ontdek alle geweldige verkleedoutfits van dit tof Canadese merk en laat hun sprookje verder leven in jouw fantasie!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.27
Net zoals de meeste sprookjes begint ook het verhaal van Great Pretenders met "Er was eens". Zo was er een bezorgde mama die op zoek ging naar fantasievol speelgoed voor haar kids. Maar helaas vond ze niet wat ze zocht. De ambitieuze mama bleef niet treuren en ging gewoon zelf aan de slag! Het resultaat? Verbluffende dress-up kostuums en accessoires in prachtige (velours)stoffen! Ben jij een superheld, lieveheersbeestje of ridder? Great Pretenders gelooft dat verkleden meer betekent dan alleen maar een kostuum dragen. Rollenspel maakt de wereld meer begrijpbaar voor kinderen. Zo bevordert een leuke verkleedpartij de sociale en emotionele ontwikkeling van kids. Het is een ideale uitlaatklep voor gevoelens en angsten. Hoe gaat het sprookje van Great Pretenders nu verder? Ontdek alle verkleedoutfits van dit Canadese merk en laat hun sprookje verder leven in jouw fantasie!