Een streepje voor met de nieuwe tassen van ENGEL.

23.04.2019

Strepen, strepen, strepen! Je kan er nooit genoeg hebben, toch? Wij worden dan ook helemaal vrolijk van de nieuwe tassen van ENGEL. Vol prachtige regenboogstrepen en knappe blauw met rode strepen, we krijgen er op slag keuzestress van, zo tof vinden we ze geworden.

engelpunt nieuwe collectie tassen rugzak duurzaam stripe rainbow navy

strip flip rugzak gestreepte duurzame pennenzaken rpet

De bestaande modellen komen terug in deze heerlijke prints maar er is ook een nieuw model: de Flip. Een zalige nieuwe rugzak met een flap die je omrolt en makkelijk vastmaakt met een haak. Je kan ook aan je spullen via de rits aan de achterkant, lekker handig en super cool voor groot en klein!

weekentas flip engelpunt pennezak met streepjes

Ook nieuw is de weekendtas Flip, de ideale compagnon voor kleine en grote reizigers die niet van inpakken houden, maar wel van wegwezen. Je ziet dit nieuwe model hierboven, deze multifunctionele tas sluit net zoals als de Flip en is ideaal voor een weekendje weg, een voormiddag naar het zwembad met de kindjes of om al je spullen in te steken en te gaan sporten. Er past lekker veel in én je kan ermee gezien worden. Aan de binnenkant van alle tassen vind je het heuse ENGEL. naamlabel - zo kan de eerlijke vinder de tas altijd bij je terug brengen - daarop staat de tekst: Travel with me around the world. Nou, met deze tas kan je heel eind komen!

stripe_collectie- duurzame-schooltas-pennenzak-streepjes-regenboog-navy

stripe_collectie- duurzame-schooltas-pennenzak-streepjes-regenboog-navy

Last but not least zit er in deze recente drop ook een super stoere donkerblauwe Zipper. Een stoere aanwinst in de Zipper collectie. De knappe kleurencombinaties zorgen er moeiteloos voor dat je helemaal klaar bent voor elk avontuur op school, kamp of een leuk uitje weg.

Op het eerste zicht zie je het niet maar alle ENGEL. tassen, zakken en etuis zijn gemaakt van gerecycleerde petflessen. Je weet wel, die flessen waaruit je frisdrank of water drinkt. Wie had ooit gedacht dat die oude flessen zo mooi konden uitdraaien? Het rPET-materiaal is niet alleen een duurzamm en milieuvriendelijk materiaal, maar ook erg stevig en waterafstotend. Ideaal om elke dag met je mee te nemen naar school, de opvang of een dagje weg met de familie.

Heb jij al een nieuwe favoriet? Check de aangevulde ENGEL. tassencollectie hier >