Weekendtas Flip Stripe Rainbow

Heerlijke weekendtas Flip Stripe Rainbow

Staat: Nieuw product

ENGEL.

ENG073

Duurzame tassencollectie van ENGEL. (76)

Proppen is niet meer nodig: de Overnight Flip van ENGEL. is de ideale compagnon voor kleine en grote reizigers die niet van inpakken houden, maar wel van wegwezen.

Alles voor een logeerpartijtje kan gemakkelijk mee, maar ook om te gaan zwemmen met z'n allen of als sportzak doet hij prima dienst. Bovendien is deze tas gemaakt van rPET, een gerecycleerd, stevig en waterproof materiaal.

59,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 11.233

CollectieStripe
TypeWeekendtassen
KleurMeerkleurig

De heerlijke weekendtas Flip Stripe Rainbow van ENGEL. heeft aan de binnenzijde een open vak met een naamlabel. Daarop staat de tekst: Travel with me around the world. Nou, met deze tas kan je heel eind komen! Naast een zee van ruimte binnenin heeft deze weekendtas aan de buitenzijde nog een vak met een rits. De Overnight Flip kan je sluiten met een stevige drukknoop aan de bovenkant. Daarna rol je de tas een stukje op en kan je hem sluiten met een aluminium haakje.  Met de twee handvaten gooit je de tas makkelijk over je schouder.

Je ziet het niet maar het is wel heel leuk om te weten: deze handige weekendtas is gemaakt van oude PET-flessen en vriendelijk voor het milieu. De mat gecoate tas is waterafstotend en een vlekje poets je er gemakkelijk af. Aan de binnenzijde is de tas gevoerd. Let op: deze gestreepte print toont in combinatie met de beschermende coatingslaag na verloop van tijd wat gebruikssporen. Door het vouwen van  het stevige materiaal kunnen op de donkere delen hier en daar lichte strepen verschijnen. 

Het Stripe Rainbow patroon is ondeugend diagonaal gestreept in gepoederde tinten roze, groen, geel en oranje. Dat zijn niet zoveel kleuren als in de echte regenboog, maar genoeg om een gouden gevoel van te krijgen.

Afmetingen: 39 x 7 x 28 cm

Let op: Deze print toont in combinatie met de beschermende coatingslaag na verloop van tijd wat gebruikssporen. Door het vouwen van  het stevige materiaal kunnen op de donkere delen hier en daar lichte strepen verschijnen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
739280.5
ENGEL. is ontstaan vanuit de Nederlandse traditie om met een verjaardag slingers op te hangen. Het begon met een koffer vol gekleurde lapjes en een oude naaimachine. Sabien Engelenburg,  maakte de eerste vlaggenslinger voor de verjaardag van haar oudste dochter. En ze is nooit gestopt met versieren, ook bij de kleine momenten niet... De eerste mooie lentedag, een nest jonge katjes of de eerste schooldag. Het zijn te kostbare momenten om ongemoeid voorbij te laten gaan! Met een neus voor kleur, design en prints weet Sabien voor elk product een enthousiaste ontwerper te vinden. Zo is een mooie en duurzame collectie ontstaan van eigen en zorgvuldig geselecteerde artikelen. Je  moet   wel  met  vijf  verkeerde  benen tegelijk  uit  bed  stappen  om  niet  vrolijk   te  worden  van ENGEL.’s slingers, mobiles honeycombs of poms!
Collectie Duurzame tassencollectie van ENGEL.
Inspiratie en stories