Er was eens... je eigen sprookjeswereld

18.09.2018

 

Er was eens... een nieuwe lovely collectie waarmee je op 1-2-3 je eigen sprookjeswereld kan creëren! Dit seizoen bedachten Nicky en Judith van A Little Lovely Company heel wat magische ontwerpen en doopten deze collectie 'Once upon a time'!

 

  

Mis nooit meer de klokslag om middernacht dankzij de nieuwe lovely wandklokken (in wel 6 verschillende uitvoeringen!) en wordt betoverd door magische sneeuwbollen met zwaantjes en panda's en droom maar lekker weg bij het zachte schemerlicht van de prachtige nieuwe zwanenlampen van A Little Lovely Company.

Tot slot maak je het in een toverslag extra feestelijk in huis met de nieuwste set symbolen Let's Celebrate voor je lightbox (want als echte fan heb je er natuurlijk minstens één exemplaar van de originele lightboxen van A Little Lovely Company in huis).

 

   

Een klein lovely verhaaltje

De oprichters en designers Judith en Nikki (mama's van samen 7 kids) startten hun Little Lovely avontuur in 2014 vanuit een gedeelde passie: gewone, dagdagelijkse woonaccessoires en decoratie voor de kinderkamer omvormen tot unieke stukken met een persoonlijke en creatieve touch. Vandaag is hun kleine droom uitgegroeid tot een bedrijf met 80 lovely medewerkers en brengen ze 4 tot 5 lovely collecties per jaar uit. Judith en Nikki zijn overtuigd dat geluk in kleine dingen zit - het schenken van een klein cadeautje, een schattig kleine lampje dat schemert in de donkere nacht, een lief kaartje naar een vriend sturen, ... Het leven iets meer lovely maken is precies wat A Little Lovely Company doet!

Check hier de hele A little lovely collectie en creëer je eigen sprookje ! (En een beetje lovely happiness op mama's plekje is ook toegestaan!)