Lightbox letter set Let's Celebrate

Kleurrijke letter set Let's Celebrate voor Lightbox

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

LLC083

Lightboxen & accessoires (21)

Heb je een lightbox van A little lovely Company ? Breidt dan jouw collectie uit met deze mooie set feestelijke symbolen ! Een pompoen en vleermuis voor Halloween, een kerstboom, de kerstman, paaseieren, ... geen feestelijke gelegenheid gaat voorbij of er zitten wel een paar toffe symbolen in deze set die perfect in je lightbox passen.

6,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Tijd voor een feestje met deze kleurrijke en feestelijke lightbox letter set. Van een lovely kerstman en een vrolijke sneeuwpop tot een heerlijke cupcake en een spetterend cadeautje; je kunt de 56 symbolen eindeloos combineren en verschuiven in jouw original lightbox van A little lovely Company.

Afmetingen symbolen: 3,5 x 6,5 cm & 7 x 6,5 cm.
Materiaal: plastic.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
152010.15
  • Door Raoul C.
  •  de 19/04/2019
Aantrekkelijk.
Meer recensies...
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke (feest)decoraties veel 'lovelyness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... a Little Lovely Company was geboren! De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven... Alles onder het motto: Making Life Lovely!

product referentie :LTLE027

Collectie Lightboxen & accessoires
Inspiratie en stories