Sneeuwbol nachtlampje Panda

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

LLC092

Welcome to my jungle (221)

Sneeuwbollen zijn voor ouders nostalgie ten top. Heerlijk schudden en dan kijken naar de neerdwarrelende sneeuw over sprookjesachtige tafereeltjes. Wel bij A Little Lovely Company houden ze ook wel van een vleugje nostalgie ... maar dan wel met een moderne twist!

Bovendien hoef je met deze nieuwe sneeuwbol niet te schudden want met een druk op het knopje gaan de glitters - zoveel beter dan sneeuw ;-) - rond de prachtige mama en baby panda dwarrelen. Als extra troef zit er ook een lampje in dat van kleur verandert. Perfect te gebruiken als magische nachtlampje bij het naar bed gaan van je kleintje.

37,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : SGPABL02

CollectieLovely Toys & Gifts
TypeNachtlampjes
KleurZwart
A Little Lovely Company figuurPanda's

Let it snow, in de nieuwe zwart-witte panda sneeuwbollamp van A Little Lovely Company. In de snowglobe zit een mama panda met een kleine baby panda op haar rug tussen de glittertjes. Met het aan/uit knopje op de onderkant activeer je een lampje en laat je alle glitters in de sneeuwbol automatisch bewegen. Zo heb je een super magisch effect!

Afmetingen: 11 x 14,5 x 11 cm
Materiaal: stevig acryl
Werkt op 3 AA batterijen (niet inbegrepen)

Gaat na 15 minuten automatisch uit. Let op: door de timerfunctie blijft het knopje op de onderkant op 'aan' staan. Om de sneeuwbollamp opnieuw te activeren schuif je het knopje 'uit' en daarna weer 'aan'.

De bol is met de hand geschilderd, daarom is elk exemplaar uniek.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1212150.89
  • Door Emilie T.
  •  de 06/05/2020
Zo mooi als op de foto
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke decoraties veel 'loveliness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... A Little Lovely Company was geboren! Kleurrijke collecties met een hoge wow-factor De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven. Alles onder het motto: Making Life Lovely! Ontdek snel alle collecties van A Little Lovely Company waaronder de wondermooie Sparkle collectie ,  Sleepover Essentials  en Little Lovely Lampjes !
Collectie Welcome to my jungle
Inspiratie en stories