Fantasierijk spelen met Het Muizenhuis!

27.10.2021

Nieuw merk bij De Kleine Zebra: HET MUIZENHUIS. Net op tijd voor eindejaar en het antwoord op de eeuwige vraag: wat is het perfect cadeau voor mijn kind? Met een overvloed aan luidruchtige, dure cadeaus hebben wij dé perfecte cadeautip!



het muizenhuis knutselen met kinderen de kleine zebrahet muizenhuis knutselen met kinderen de kleine zebra



Het is een waarheid als een koe als je een groot duur cadeau koopt, wordt er vaak langer en intenser gespeeld met de kartonnen doos waarin het pakje kwam dan met het nieuwe speelgoed zelf. In een wereld van schermen en indrukken is de wereld van HET MUIZENHUIS net wat je nodig hebt om rust en plezier te brengen tijdens het voorleesmoment op de bank of voor het slapen gaan maar ook vooral tijdens regenachtige herfstdagen en de koude winterperiode. Heb je geen inspiratie om je kinderen aan het knutselen te zetten? Of te laten spelen? Dan is dit nieuwe merk een toppertje.



Ga je mee op avontuur in Het Muizenhuis?



Het Muizenhuis is een wereld op zich vol muizengangen, kamers en werkplaatsen. Ontdek de geheime hut onder de trap, de miniatuur keuken of shop in de Muizenwinkel. Dit is een uniek universum met de hand gemaakt door de Nederlandse Karina Schaapma, de bedenker en creator van Het Muizenhuis. Zij bouwt al dertien jaar onafgebroken aan de wereld van het Muizenhuis.



het muizenhuis knutselen met kinderen de kleine zebrahet muizenhuis knutselen met kinderen de kleine zebra



Lezen, knutselen, verbeelden



Je kan de Muizenhuis boeken lezen, zelf een huisje bouwen met kartonnen dozen of vertrekken van de Muizenhuis speelset en aanvullen met meubelsets of mini's: dat zijn super schattige accessoires om je Muizenhuis aan te vullen. Bouw je eigen Muizenhuis, het is een geweldige activiteit tijdens de herfstvakantie, op een regenachtige zondag of de hele winter lang. Kinderen worden er rustig van, zijn creatief bezig, heel deze muizenwereld past perfect bij hun natuurlijke verbeelding. Op het YouTube kanaal van Het Muizenhuis kan je heel wat fijne instructievideo's kijken om meteen aan de slag te gaan. Welkom in de wereld van Sam en Julia!





Ga jij mee op avontuur? Er valt altijd wel iets nieuws te ontdekken. De muisjes Sam en Julia - ook verkrijgbaar als kleine knuffeltjes - doen altijd iets nieuws in de kinderboeken en je zelf in elkaar geknutselde muizenhuis. Lees de verhalen, speel met de muizen en knutsel een eigen muizenhuis. Veel plezier!



het muizenhuis knutselen met kinderen de kleine zebrahet muizenhuis knutselen met kinderen de kleine zebrahet muizenhuis knutselen met kinderen de kleine zebrahet muizenhuis knutselen met kinderen de kleine zebra



Ontdek het MUIZENHUIS >