Het Muizenhuis speelhuis - Set van 4 kamers

Maak je eigen Muizenhuis met 4 muizenkamers

Staat: Nieuw product

Het Muizenhuis

HMH055

Bouw je eigen Muizenhuis (18)

Wil jij je eigen Muizenhuis maken? Dan is deze kartonnen speelset een ideaal begin!

De dozen kan je makkelijk in elkaar zetten en opstapelen zoals je zelf leuk wil. Uiteraard kan je je eigen Muizenhuis nog uitbouwen met andere kartonnen dozen. Je zet de dozen in een handomdraai in elkaar en je kan gelijk beginnen met inrichten, want deze speelset en de meubelkits zijn qua maat op elkaar afgestemd.

29,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : MH02016

TypePoppenhuizen

Het Muizenhuis speelhuis heeft vier muizenkamers, met ieder een eigen karakter. In deze stevige koffer vind je vier opgevouwen kartonnen dozen, aan alle kanten bedrukt met onze typische Muizenhuis behangetjes en vloertjes. Zelfs het papier mache zit al op de buitenmuren gedrukt. Je kan de 4 dozen/kamers in een handomdraai in elkaar zetten. Daarna kan je meteen beginnen met inrichten, knutselen en spelen.

Het bouwen van jouw eigen Muizenhuis is met deze speelset een heel stuk makkelijker geworden. Meubeltjes en extra accessoires kan je met de verschillende knutselsets apart in elkaar knutselen. Bekijk dus zeker de rest van de Muizenhuis collectie >

Leeftijd: vanaf 3 jaar
Afmetingen koffer: 57,5 x 28 x 4 cm - Afmetingen twee grote kamers: 34 x 25 x 20 cm - Afmetingen twee kleine kamers: 26 x 25 x 20 cm - Afmeting verpakking: 57,5 x 28 x 3,8 cm
Gewicht: 1,436 gram
Schaal: 1:12
Materiaal: karton, 100% FSC & CE label

_

Welkom in de wereld van Sam en Julia. Ga jij mee op avontuur? Ontdek de kinderboeken of bouw je eigen Muizenhuis. De verhalen van de twee beste vrienden Sam en Julia vormen de basis van de boekenreeks van HET MUIZENHUIS, voor kindjes vanaf 3 jaar. Er valt altijd iets nieuws te ontdekken en de Muizenhuis boeken groeien mee met je kinderen. Hoe ouder ze worden, hoe meer details ze in de foto’s zullen ontdekken. En de verbeelding wordt enkel groter met de unieke knutselsets, XL kleurplaat of kleine muisjes.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Collectie Bouw je eigen Muizenhuis
Inspiratie en stories