Het Muizenhuis speelhuis - Set van 4 kamers

Maak je eigen Muizenhuis met 4 muizenkamers

Staat: Nieuw product

Het Muizenhuis

HMH055

Bouw je eigen Muizenhuis (34)

Wil jij je eigen Muizenhuis maken? Dan is deze kartonnen speelset een ideaal begin!

De dozen kan je makkelijk in elkaar zetten en opstapelen zoals je zelf leuk wil. Uiteraard kan je je eigen Muizenhuis nog uitbouwen met andere kartonnen dozen. Je zet de dozen in een handomdraai in elkaar en je kan gelijk beginnen met inrichten, want deze speelset en de meubelkits zijn qua maat op elkaar afgestemd.

29,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : MH02016

TypePoppenhuizen

Het Muizenhuis speelhuis heeft vier muizenkamers, met ieder een eigen karakter. In deze stevige koffer vind je vier opgevouwen kartonnen dozen, aan alle kanten bedrukt met onze typische Muizenhuis behangetjes en vloertjes. Zelfs het papier mache zit al op de buitenmuren gedrukt. Je kan de 4 dozen/kamers in een handomdraai in elkaar zetten. Daarna kan je meteen beginnen met inrichten, knutselen en spelen.

Het bouwen van jouw eigen Muizenhuis is met deze speelset een heel stuk makkelijker geworden. Meubeltjes en extra accessoires kan je met de verschillende knutselsets apart in elkaar knutselen. Bekijk dus zeker de rest van de Muizenhuis collectie >

Leeftijd: vanaf 3 jaar
Afmetingen koffer: 57,5 x 28 x 4 cm - Afmetingen twee grote kamers: 34 x 25 x 20 cm - Afmetingen twee kleine kamers: 26 x 25 x 20 cm - Afmeting verpakking: 57,5 x 28 x 3,8 cm
Gewicht: 1,436 gram
Schaal: 1:12
Materiaal: karton, 100% FSC & CE label

_

Welkom in de wereld van Sam en Julia. Ga jij mee op avontuur? Ontdek de kinderboeken of bouw je eigen Muizenhuis. De verhalen van de twee beste vrienden Sam en Julia vormen de basis van de boekenreeks van HET MUIZENHUIS, voor kindjes vanaf 3 jaar. Er valt altijd iets nieuws te ontdekken en de Muizenhuis boeken groeien mee met je kinderen. Hoe ouder ze worden, hoe meer details ze in de foto’s zullen ontdekken. En de verbeelding wordt enkel groter met de unieke knutselsets, XL kleurplaat of kleine muisjes.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Het Muizenhuis is met de hand gemaakt door kunstenares Karina Schaapman. Ze bouwde in 2018 handmatig het eerste huis met kartonnen dozen en afvalmateriaal. Karina wilde een kinderboek maken. Niet met illustraties, maar met echte foto’s van scènes uit  één met de hand gemaakt 3D miniatuurhuis voor muizen . Het verhaal van Sam en Julia sluit perfect aan bij de verbeelding van kleine kinderen.  In Het Muizenhuis ...ben je veilig ...is nieuwsgierig de norm ...is anders niet eng ...zorgen we voor elkaar   Het huis van Julia is gebaseerd op het appartement van de achtjarige Karina en haar moeder. Dit huis vol liefde en creativiteit is de basis van Het Muizenhuis.  Het originele muizenhuis is drie meter hoog en twee meter breed. In 2011 was het zover; Karina’s droom werd werkelijkheid. Haar Muizenhuis werd gefotografeerd en het eerste kinderboek werd uitgegeven. Inmiddels zijn er al zeventien boeken en is het originele Muizenhuis een museumstuk. Wereldwijd succes Ondertussen is Het Muizenhuis is uitgeroeid tot een familiebedrijf en een succes over heel de wereld. De boeken werden reeds vertaald in 27+ talen.  Naast de boeken heeft Het Muizenhuis ook een unieke reeks knutselspullen om een eigen muizenhuis te bouwen. De verhalen naspelen kan natuurlijk ook met de knuffelmuizen van Sam, Julia, Ella en Opa Zeeman. Houd je van authentiek en creatief speelgoed met een vintage twist? Je hebt het gevonden! 
Collectie Bouw je eigen Muizenhuis
Inspiratie en stories